Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025

Η Ηλιάνα ξανά για shopping το 2026

Μεγάλο «πρέσινγκ» πρέπει να κάνει αυτό το διάστημα η...

Πέφτει πάνω σε τοίχο ο Φερεντίνος

Ο κύβος ερρίφθη και ο «Τοίχος» θα υψωθεί αυτή...

Με σόου στην ΕΡΤ η Μπέττυ Μαγγίρα!

Η δημόσια τηλεόραση... εξοπλίζεται με βαρύ πυροβολικό στην ψυχαγωγία....

Τάσος Τεργιάκης: «Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές»

Ο Τάσος Τεργιάκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαιρινό...

«Ψυχοκόρη» στα «Kόκκινα φανάρια» του Μπισμπίκη

Η Μαρίνα Ασλάνογλου θα βρεθεί στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Νάτσενα από τις «Ψυχοκόρες» μαζί με τον Μάνο Βότσκαρη από τις «Aγριες μέλισσες»; Αυτή και αν είναι συνάντηση μεγατόνων! Η Μαρίνα Ασλάνογλου θα βρεθεί στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό από το 2025 με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μετά τις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1.

Κακά τα ψέματα, ο ρόλος της Ευανθίας στις «Ψυχοκόρες» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η Μαρίνα Ασλάνογλου μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο δράμα εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου, συμφώνησε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο θα είναι στον Αlpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολύ καλή ηθοποιός έδωσε τα χέρια για να πρωταγωνιστήσει στη δραματική σειρά «Τα κόκκινα φανάρια». Ο Βασίλης Μπισμπίκης μάλιστα θα κρατήσει τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς. Τα «Κόκκινα φανάρια» είναι μια παραλλαγή της διάσημης ταινίας (το εν λόγω φιλμ τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου έφθασε έως τα Οσκαρ). Προσωρινός τίτλος της νέας δραματικής σειράς εποχής, που θα γίνει σε παραγωγή των Αργοναυτών, είναι «Πόρτο Λεόνε, στον δρόμο με τα κόκκινα φανάρια».

Η σειρά διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’60 στην Τρούμπα του Πειραιά και εξιστορεί παράλληλες ιστορίες. Δεν θα βλέπουμε όμως μόνο τις ιστορίες στα κακόφημα στενάκια αλλά και όλα όσα διαδραματίζονται σε εφοπλιστικά αρχοντικά της εποχής στην Καστέλα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν κλείσει, όπως γράψαμε παραπάνω, ο Βασίλης Μπισμπίκης αλλά και ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Αντώνης Καρυστινός και η Κλέλια Ρένεση. Στο καστ προστέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και η Μαρίνα Ασλάνογλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα με τα 1.024 καράτια στην Ψαρού

Οπίσθια και κοσμήματα σε... πρώτο πλάνο στον «πλανήτη» Μύκονος....

Η επανασύνδεση καλά κρατεί! Το ζευγάρι με το γιο του κάνουν διακοπές στη Μεσσηνία

Το γνωστό ζευγάρι πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του και όπως όλα δείχνε πολύ καλά έκανε.

Τι τζέντλεμαν! Προσέχει τη σύζυγο βάζοντάς της αντηλιακό

Γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο

Αποφοίτησαν οι κόρες γνωστού ζευγαριού της σόουμπιζ

Οι δύο όμορφες κοπέλες της φωτογραφίες αποφοίτησαν και η...

Τα παθιασμένα φιλιά της Κατερίνας Λιόλιου στον σύντροφό της στη Μύκονο

Η Κατερίνα Λιόλιου πήγε στη Μύκονο να χαλαρώσει με τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή και φίλους.

Τσακωτός σε αλκοτέστ γνωστός ηθοποιός

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, μετά την παράσταση τον κέρασαν δυο τρία τσίπουρα και στη συνέχεια φόρτωσε τον εξοπλισμό της παράστασης

Ζευγάρι ηθοποιών περιμένει δεύτερο παιδί: «Round 2! Ο Θεός να μας δίνει δύναμη!»

Γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω instagram την εγκυμοσύνη της. Τρία χρόνια μετά το πρώτο παιδί της είναι ξανά έγκυος. Γονείς θα γίνου
spot_img
spot_img