Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης...

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην πρόβα...

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

Τομ Κρουζ: «Επικίνδυνες αποστολές στη Σκιάθο»

Στο «διαμάντι των Βόρειων Σποράδων» με το σούπερ γιοτ του σεΐχη του Κατάρ

Σε ρυθμούς VIP αφίξεων η Ελλάδα, με εμίρηδες και χολιγουντιανούς σταρ να βρίσκονται -ο καθένας για διαφορετικούς λόγους- στη χώρα μας! Στην περίπτωση του Τομ Κρουζ δεν ταιριάζει, φυσικά, ο τίτλος της παλιάς ελληνικής ταινίας «Ο εμίρης και ο κακομοίρης» με τους Φωτόπουλο – Πάντζα, μια και ο πρώην σύζυγος της Κέιτι Χολμς το… φυσάει το παραδάκι!

giot12642

Ο 62χρονος «Mister Top Gun» απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου το ιδιωτικό τζετ του έκανε στάση λίγων ωρών για ανεφοδιασμό. Αν και ο σταρ του Χόλιγουντ επέλεξε να προσγειωθεί βράδυ στο διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών για να αποφύγει τους παπαράτσι, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον φακό τους, καθώς τον αποθανάτισαν έξω από το αεροπλάνο του. Μάλιστα, το Mykonos Live TV κατάφερε να εξασφαλίσει πλάνα από την άφιξη του Τομ Κρουζ, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου!

Για μπίζνες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ακριβοθώρητος ηθοποιός πέταξε για Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε μιάμιση μέρα. Ο λόγος της παρουσίας του στη συμπρωτεύουσα ήταν καθαρά επαγγελματικός, μια και μαζί με την ομάδα του βρίσκεται στην αναζήτηση χώρων όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για επερχόμενες ταινίες του. Επειτα λοιπόν και από άλλους σταρ, όπως ο Στέιθαμ και ο Κρουζ (που έχει δηλώσει δημοσίως στο παρελθόν ότι είναι φαν της Ελλάδας), επιλέγει τη Θεσσαλονίκη για ταινίες του. Ετσι η νύμφη του Θερμαϊκού βάζει άλλη μια φορά τη σφραγίδα της στην παγκόσμια βιομηχανία του κινηματογράφου!

giot12643
Η στιγμή που ο Κρουζ κατεβαίνει από το ιδιωτικό του τζετ στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ο Κρουζ δεν είναι όμως ο μοναδικός που δίνει «ψήφο» εμπιστοσύνης στη χώρα μας, μια και στη Σκιάθο (ακόμη ένα καλοκαίρι) βρίσκεται ο σεΐχης του Κατάρ, ο οποίος έχει αγκυροβολήσει την υπερπολυτελή θαλαμηγό του στον όρμο των Κουκουναριών και απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά. Μάλιστα, ο σεΐχης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα μέσα στο μυθικό γιοτ του «Αl Mirqab», που για τους γνώστες θεωρείται ένα από τα θαύματα της ναυπηγικής, και επισήμανε πως επισκέπτεται το νησί επειδή είναι ένας παράδεισος!

giot1264
Το γιοτ του σεΐχη του Κατάρ

Με τον δήμαρχο του νησιού

«Ο σεΐχης του Κατάρ Hamad bin Jassim bin Jaber bin Mohammed bin Thani Al Thani για ακόμη μία φορά στη Σκιάθο! Από το 2005 επιλέγει τη Σκιάθο για τις διακοπές του. Μου ανάφερε ότι είμαστε στον παράδεισο και να προστατέψουμε αυτήν τη μοναδική φύση της Σκιάθου, γιατί γι’ αυτό έρχεται…» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος του νησιού, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανέβει πάνω στο σκάφος, μήκους 133 μέτρων, του σεΐχη (το γιοτ το καλοκαίρι ταξιδεύει συχνά στις ελληνικές θάλασσες, ενώ τον χειμώνα είναι αγκυροβολημένο στη μαρίνα του Φλοίσβου, όπου γίνεται η συντήρηση και ο ανεφοδιασμός του).

giot12641
Ο εμίρης του Κατάρ με τον δήμαρχο της Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα

Πρόκειται για το έκτο μεγαλύτερο σκάφος αναψυχής στον κόσμο και ένα από τα τρία ακριβότερα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, αφού κόστισε 300.000.000 δολάρια! Το «Αl Mirqab» διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα μπορούσαν να καλύψουν τις βασιλικές ανάγκες: έχει πλήρωμα 51 ατόμων, δώδεκα σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι, αίθουσα κινηματογράφου, καθώς και πολυτελή δωμάτια για το πλήρωμα. Μάλιστα, διαθέτει γραφείο με πλούσιο εξοπλισμό και αίθουσα συνεδριάσεων για τις συναντήσεις του σεΐχη.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν έπιπλα σκαλισμένα στο χέρι, καναπέδες με πολλά μαξιλάρια, χαλιά Περσίας, μαρμάρινα δάπεδα και μπρούντζινες χειρολαβές, ενώ τους τοίχους του κοσμούν πίνακες διάσημων ζωγράφων, μεταξύ των οποίων έργα των Βαν Γκογκ και Πικάσο. Κάθε σουίτα διαθέτει δικό της μπάνιο και μπαλκόνι στο κατάστρωμα του σκάφους. Για την ιστορία, η θαλαμηγός ναυπηγήθηκε το 2008 στο Wewelsfleth της Γερμανίας, ενώ χαρακτηρίστηκε ως το πιο σύγχρονο και πολυτελές σκάφος εκείνης της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Η Δούκισσα και η trans εγγονή της!

Γεννήθηκε αγόρι, επέλεξε να είναι κορίτσι και ωραία καλλιτέχνιδα....

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...