Δέσποινα Βανδή: Η τραγουδίστρια έχει αδυναμία στην Φαίη Θεοχάρη!

Που βρέθηκε για χάρη της

Η Δέσποινα Βανδή έχει… πουλέν και μάλιστα πήγε στο Posidonio για να το απολαύσει επί σκηνής. Ο λόγος για τη Φαίη Θεοχάρη, που αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τις οικογενειακές ναυτιλιακές μπίζνες, αλλά να ρίξει άγκυρα στον καλλιτεχνικό χώρο, κατακτώντας τις πίστες!

Πρόκειται για μια ταλαντούχα τραγουδίστρια που έκανε το ντεμπούτο της στην αθηναϊκή νύχτα στο πλάι της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Σαμπάνη και αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίκο Απέργη! Μάλιστα, σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει και το νέο της κομμάτι, που θα έχει την υπογραφή των ΒαξαβανέληΣαντικάιΦρασέρη.

Το βράδυ, λοιπόν, του Σαββάτου η Δέσποινα βρέθηκε στο Posidonio, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, για να δει από κοντά τη Φαίη και στη συνέχεια πήγαν δίπλα στο Romeo, για να απολαύσουν τον Λευτέρη Πανταζή, που σκίζει με την Ελλη Κοκκίνου στο πλευρό του!

Εκεί πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν παρέα, με το κέφι να ανεβαίνει κατακόρυφα. Η Φαίη Θεοχάρη, με μόλις έναν χρόνο στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έχει καταφέρει να κάνει την παρουσία της αισθητή και η Βανδή είναι από τις τραγουδίστριες που τη στήριξαν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να τις δίνει συμβουλές, ώστε να έχει σωστά βήματα και επιλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...