Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Εύχομαι τα καλύτερα»

«Έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή στην προσωπική μου ζωή»

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών πέτυχαν την Μαρία Αντωνά σε βραδινή έξοδο και της απέσπασαν δηλώσεις. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, μεταξύ άλλων, απάντησε για την προσωπική της ζωή, για τις πρόσφατες αναρτήσεις του πρώην συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, αλλά και για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια και μετά από σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Μαρία Αντωνά όταν ρωτήθηκε και για τη σχέση του πρώην συντρόφου της σχολίασε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο