Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Η Ζέτα τα έχωσε ξανά στον Ταχτσίδη!

Tον «έσφαξε» με στιλ!

Τελειωμό δεν έχουν τα… παρατράγουδα ανάμεσα στη Ζέτα Θεοδωροπούλου και στον Παναγιώτη Ταχτσίδη! Μετά τα ινσταγκραμικά ξεφωνητά απιστίας, μετά τις ζεϊμπεκιές τρολ στο ίδιο κέντρο διασκέδασης με διαφορετικές παρέες, χθες είχαμε και τηλεοπτικά πυρά στον πόλεμο του μοντέλου και του ποδοσφαιριστή!

theodoropoulou0864

Πρώτη άνοιξε το στόμα της η παίκτρια του «My Style Rocks», η οποία μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τον πολύκροτο χωρισμό τους και το θέμα της συνεπιμέλειας των παιδιών τους, με την ίδια να λέει πως για εκείνη ο γάμος της είναι «τελειωμένη ιστορία». «Κάνω τόσους μήνες υπομονή. Τρελή δεν είμαι, ούτε γεννήθηκα. Οπως λέει και μία μεγάλη σκορπίνα τραγουδίστρια, “τον χαρακτήρα μου τον φτιάξανε τα έργα σου”. Ο καθένας απαντά με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, ο κύριος όπου είναι, πάντως με τα παιδιά του δεν είναι» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την πρόσφατη «συνύπαρξη» στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης.

theodoropoulou100444

«Αυτό το θέμα είναι τουλάχιστον δεκαπέντε ημέρες πριν. Εκείνος τώρα είναι… διακοπές» ανέφερε πετώντας τις σπόντες της, συνεχίζοντας: «Αρχίζει και με φθείρει αυτό το θέμα. Πλησιάζουν οι σχολικές ζωές των παιδιών μου, την Παρασκευή έχω τον τελικό, δεν μπορώ όλη μέρα να ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Πραγματικά είναι ψυχοφθόρο. Αφού είναι καλά, ας είναι όπου είναι.

Ο καθένας μιλάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό,τι θέλει. Για εμένα είναι τελειωμένη ιστορία. Εγώ μέσα μου δεν έχω ούτε φόβο ούτε ενοχή, κοιμάμαι πολύ ήρεμη τα βράδια. Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και είσαι μόνη και τι θα κάνεις. Δεν φοβάμαι τίποτα»!

theodoropoulou09054

Οσο για το θέμα της επιμέλειας ή της συνεπιμέλειας των παιδιών, το μοντέλο επεσήμανε: «Αυτό θα το κρίνουν οι δικηγόροι. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα πεις, εννοούνται». Από την άλλη, ο Ταχτσίδης, που βγήκε στη «Super Κατερίνα», ήταν πιο λακωνικός: «Ισχύει ότι έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Δεν θα μιλήσω ούτε τώρα. Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου και να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...