Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης...

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην πρόβα...

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

Πασαρέλα με καπέλα, λουλουδάτα φορέματα και μπονζούρ σμόκιν στις ιπποδρομίες του Ασκοτ

Τα φλας σε Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, Νίνα Φλορ, Ευγενία και Ηλέκτρα Νιάρχου

Οι βασιλικές ιπποδρομίες του Ασκοτ είναι το πιο hot κοινωνικό και κοσμικό αριστοκρατικό γεγονός στη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο συνδέεται στενά με τη βασιλική οικογένεια.

  • Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Πρόκειται για ένα πολύχρωμο, μοδάτο πάρτι, που συγκεντρώνει γαλαζοαίματους και μη, την αφρόκρεμα του διεθνούς jet set, τα πιο πολυφωτογραφημένα fashion icons και φυσικά τους λάτρεις των ιπποδρομιών. Σήμα κατατεθέν της διάσημης εκδήλωσης, που συγκεντρώνει τα φλας των διεθνών μέσων κάθε χρόνο, στα μέσα του Ιουνίου, είναι τα περίφημα καπέλα των κυριών που επισκέπτονται τη μικρή πόλη Ασκοτ του Μπέρκσαϊρ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

askot21642
Πρίγκιπας Φίλιππος και Νινα Φλορ

Φέτος, ο καλός καιρός ευνόησε την προσέλευση και τις τρεις πρώτες ημέρες των ιπποδρομιών πολλών γαλαζοαίματων και όχι μόνο, που είχαν την ευκαιρία να φορέσουν το πιο εκκεντρικό καπέλο της γκαρνταρόμπας τους, συμμετέχοντας σε έναν «άτυπο διαγωνισμό» για την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, ο οποίος κρατάει εδώ και χρόνια. Στο κορυφαίο γεγονός για τους πιο αριστοκρατικούς οίκους της Ευρώπης έδωσαν ραντεβού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, με μεγάλους απόντες τον βασιλιά Κάρολο και την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, που αναρρώνουν από τη μάχη τους με τον καρκίνο.

askot21646
Ηλέκτρα Νιάρχου

Τη βασιλική οικογένεια εκπροσώπησαν η βασίλισσα Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η πριγκίπισσα Αννα αλλά και οι γονείς της Κέιτ, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον. Παρούσες με τα εντυπωσιακά καπέλα τους ήταν η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της, η πριγκίπισσα Ευγενία, η μητέρα τους Σάρα Φέργκιουσον, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, οι οποίοι μάλιστα γιόρτασαν και την 25η επέτειο του γάμου τους. Ολοι έδειχναν άνετοι και χαμογελαστοί στα φλας των παπαράτσι, ενώ αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του ζεύγους Μίντλετον στο πλευρό του γαμπρού τους, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, την πρώτη δημόσια μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο, κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour, το περασμένο Σάββατο.

askot21645
Η Μαρία Ολυμπία και η Ευγενία Νιάρχου με τους Martin Pacanowski και Αρπάντ Φλιν Αλεξάντερ Μπουσόν

Στον στιλιστικό, πάντως, αγώνα κομψότητας ξεχώρισε η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου Μαρί Σαντάλ, με φόρεμα της διεθνούς φήμης Ελληνίδας Μαίρης Κατράντζου και πολύ εντυπωσιακό καπέλο με την υπογραφή του Philip Treacy. Με μπονζούρ και ημίψηλο καπέλο, όπως άλλωστε επιβάλλει το dress code για τους άνδρες, εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος, ενώ η σύζυγός του Νίνα Φλορ εμφανίστηκε με κίτρινο φόρεμα και λιτό άσπρο καπέλο. Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία, με τον κούκλο γιο της Ελ Μακ Φέρσον, Αρπάντ Φλιν Αλεξάντερ Μπουσόν, και η Ευγενία Νιάρχου με τον μόνιμο συνοδό της Μartin Pacanowski μπέρδεψαν τους πάντες για το τι παίζει μεταξύ τους!

askot21644
Η Μαρία – Ολυμπία με τον κούκλο γιο της Ελ Μακφέρσον απο τον γάμο της με τον Αρπάντ Μπουσόν

Οσο για τα «δικά μας» νέα κορίτσια, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, ήταν ντυμένη στα κίτρινα, με φόρεμα Emilia Wickstead, γόβες Alaia και πόζαρε με πολύ ύφος και στιλ στο πλευρό του κούκλου 26χρονου Αρπαντ Φλιν Αλεξάντερ Μπουσόν, γιου της σταρ Ελ Μακφέρσον και του billioniare Γάλλου χρηματιστή Αρπάντ Μπουσόν. Μάλιστα, πολλοί μίλησαν για νέο ειδύλλιο της πολύφερνης νύφης του jet set, αλλά η Μαρία Ολυμπία πόζαρε παράλληλα και με τον αριστοκρατικής καταγωγής Αργεντινό επιχειρηματία Martin Pacanowski, συνοδό και φίλο της Ευγενίας Νιάρχου, που επίσης ήταν παρούσα, μπερδεύοντας τους πάντες.

askot21643
Εδώ είναι και η Μαρι Σαντάλ

Μάλιστα, κάποια στιγμή ανέβασαν Insta story, που παρέπεμπε σε editorial μόδας και που ποζάρουν όλοι μαζί – Ευγενία, Ολυμπία, Μάρτιν και Αλεξάντερ. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου, του brand Venyx, ήταν ντυμένη με πορτοκαλί φλορ φόρεμα, μαύρο καπέλο και μαύρα γυαλιά και εκτός από τον Martin Pacanowski συνοδευόταν από την αδερφή της Ηλέκτρα Νιάρχου, που έκανε τη διαφορά, με μαύρο αυστηρό ταγέρ και σούπερ εκκεντρικό καπέλο.

askot21641
Ευγενία Νιάρχου

askot2164

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Η Δούκισσα και η trans εγγονή της!

Γεννήθηκε αγόρι, επέλεξε να είναι κορίτσι και ωραία καλλιτέχνιδα....

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...