Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Άγριο «ντου» βαρυποινίτη στον Λύτρα!

O Λύτρας φοβάται ακόμα και για την ζωή του!

Ακόμη ένα «θερμό» επεισόδιο με συγκρατούμενό του είχε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στην 6η πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, που είναι γνωστή και ως πτέρυγα των VIP κρατουμένων, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν προχθές το βράδυ, λίγο μετά τον προαυλισμό, όταν ένας συγκρατούμενος του ποινικολόγου, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στη φυλακή, τον πλησίασε και τού επιτέθηκε λεκτικά, λέγοντάς του: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι». Παράλληλα, φώναξε στον κ. Λύτρα ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται στον Κορυδαλλό και ότι θα έπρεπε να έχει προφυλακιστεί στην Τρίπολη.

Οι εντάσεις

Ο 52χρονος ποινικολόγος «μποξέρ» είχε εμπλακεί πάλι σε φραστικό επεισόδιο με τον έναν από τους δύο συγκρατούμενούς του, με τους οποίους μοιράζεται το κελί 4 στην 6η πτέρυγα, λίγο μετά την άφιξή του στο σωφρονιστικό κατάστημα, όταν του απαγόρευσε να καπνίσει, καθώς έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον πνεύμονα. «Σβήσε το τσιγάρο τώρα, έχω πρόβλημα με τους πνεύμονές μου» είχε πει στον ποινικολόγο, ο οποίος είχε αναγκαστεί να υποχωρήσει και βγήκε στο προαύλιο για να καπνίσει, καθώς είναι μανιώδης καπνιστής.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, έχει μεταφερθεί στο ίδιο κελί με ακόμη δύο υπόδικους, έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αράχοβας, που έχει καταδικαστεί για απάτες και ο οποίος διακρίνεται για το πάθος του για τα ακριβά Ρόλεξ, τα αυτοκίνητα και το εκκεντρικό ντύσιμο, και έναν επίσης γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων, που είχε συλληφθεί για την εισαγωγή πολύ μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, «εγκαταστάθηκε» εκεί για λόγους ασφαλείας, καθώς πρόκειται για αναγνωρίσιμο πρόσωπο που, όπως κρίθηκε, ενδεχομένως να κινδύνευε αν τοποθετούνταν μαζί με τους «σκληρούς» των φυλακών.

Λύτρας, Πολυζωγοπούλου στα μπουζούκια όταν έδειχναν ότι όλα μεταξύ τους είναι ρόδινα

Μετά τα επεισόδια με συγκρατούμενούς του οι φόβοι του γνωστού δικηγόρου έχουν ενταθεί. Σε ακρόαση που είχε με τη διευθύντρια των φυλακών εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, καθώς είναι πιθανόν να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχουν οδηγηθεί στον Κορυδαλλό λόγω υποθέσεων που έχει αναλάβει στο παρελθόν, με συνέπεια εκείνη να τον παραπέμψει για τα αιτήματά του στον εισαγγελέα. Την ίδια ώρα, πάντως, ο ποινικολόγος ετοιμάζει την αίτηση αποφυλάκισής το. Με βάση τη σχετική νομοθεσία, έχει δικαίωμα να καταθέσει την πρώτη προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησής του εντός δέκα ημερών. Η προσφυγή κατατίθεται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και με αυτή μπορεί να ζητήσει άρση της προσωρινής κράτησής του ή την αντικατάστασή της με άλλους περιοριστικούς όρους.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα