Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, 2025

«Λιώνει» η Αννα Βίσση στο γυμναστήριο

Μπορεί να μην είχε ποτέ θέμα με τα κιλά,...

Ο pr manager Γιάννης Καζανίδης το… έκαψε παρέα με τους celebrities φίλους...

Ενα λαμπερό party για την ονομαστική του εορτή διοργάνωσε...

H κόρη της Μπακογιάννη και ανιψιά του Μητσοτάκη σε γνωστή ψαροταβέρνα με...

Στα πράσα πιάστηκε η ανιψιά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη,...

Η Μαίρη Σαατσάκη μιλάει στην «Espresso» για τη νέα εκπομπή της και...

Νέες τηλεοπτικές περιπέτειες για τη Μαίρη Σαατσάκη μέσα από...

Γιώργος Σαμπάνης: Πρόταση γάμου στην Ιωάννα του

Θα το πάρει το κορίτσι!

Θα το πάρει το κορίτσι! Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Σαρρή κι εκείνη δέχτηκε με χαρά να γίνει γυναίκα του. Happy end θα έχει, όπως όλα δείχνουν, το love story του δημοφιλούς τραγουδοποιού και ερμηνευτή με το γνωστό μοντέλο, που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσω του reality μόδας «GNTM».

Εδώ και λίγες ημέρες το δάχτυλο της ωραίας Ιωάννας στολίζει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του ζευγαριού στη Μύκονο. Ο Γιώργος Σαμπάνης ταξίδεψε στον κοσμοπολίτικο προορισμό με αφορμή μια live εμφάνισή του σε γνωστό beach bar restaurant στο Καλό Λιβάδι και φυσικά η αγαπημένη του δεν γινόταν να μην τον συνοδεύσει.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το ζευγάρι να κάνει τη βόλτα του στα Ματογιάννια, εκεί όπου γίνεται κάθε βράδυ «παρέλαση» διασημοτήτων. Οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν χεράκι χεράκι, ενώ ο ιδιοκτήτης του τοπικού διαδικτυακού καναλιού Πέτρος Νάζος, μιλώντας χθες το πρωί στο «Happy Day», ανέφερε ότι η Ιωάννα φορούσε στο δάχτυλό της ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με την Τσιμτσιλή να συμπληρώνει ότι έγινε γαμήλια πρόταση από τον τραγουδιστή.

Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Γιώργου Σαμπάνη «Ασε με να σε προσέχω», όπου η Ιωάννα πήρε μέρος ως guest, υποδυόμενη την αγαπημένη του. Και κάπως έτσι η ζωή αντέγραψε την τέχνη, αφού ο τραγουδιστής και το μοντέλο ερωτεύτηκαν και στην πραγματικότητα, κάνοντας δεσμό την άνοιξη του 2022. Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο διαμέρισμα του καλλιτέχνη, στην Αργυρούπολη μη μπορώντας να είναι μακριά ο ένας από τον άλλο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «μαντάμ» Μάρθα και o σταρ της μπάλας

Η ξανθιά «βρόμικη Μάρθα» είναι η βραβευμένη «Αστυνόμος της...

Στο σφυρί το σπίτι του Μάκη Χριστοδουλόπουλου στην Κηφισιά

Δεν μπήκε με το… δεξί το νέο έτος για...

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για νεαρή εξαιτίας του Αφρικανού εραστή της

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της δεν είχε δει μια...

Τσίπρας family για σκι στο «Ασπεν της Ευρώπης»

Το Κίτσμπουελ, το διάσημο ski resort της Αυστρίας, μπορεί...

Πού «τσάκωσε» η «Espresso» τους Λαζόπουλο – Γεωργούλη

Μια σπάνια κοινή έξοδο έκαναν ο Αλέξης Γεωργούλης και...

Ο Μάνος το έχει «δίπορτο» και έχει χάσει την… μπάλα

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά να ευχηθώ, Σούζη. Για μένα...

Αποκαλύπτονται σιγά σιγά τα… καμώματα του καθηγητή που ασέλγησε στη 14χρονη στον Αλιμο

Ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα γονέων, αλλά και μαθητών...