Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2025

Φαίη Ξύλα: «Κάνω απολογισμούς συχνά, γιατί είμαι άνθρωπος της επανεκκίνησης»

Η Φαίη Ξύλα συμμετέχει στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων»...

Η Φαίη Σκορδά ενισχύει και άλλο την ομάδα της

Πριν πάει διακοπές, σε Χαλκιδική, Τήνο και κλασικά στην...

Γιώργος Πατούλης: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο του

Τρισευτυχισμένος στην αγκαλιά της Αναστασίας του και του μικρού...

Πρωινό στο Star χωρίς αλλαγές

Breakfast στο Star και μάλιστα με τα ίδια μέλη...

Γιάννης Λάτσιος: Το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος είναι φαβορί για τη διαδοχή του Κωνσταντίνου Ζούλα στη ΕΡΤ

Λάτσιος for president

Ο Γιάννης Λάτσιος ακούγεται πως μπορεί να είναι το πρόσωπο που ενδεχομένως θα κληθεί για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ μετά τον Κωνσταντίνο Ζούλα. Το όνομα του έμπειρου τηλεοπτικού στελέχους, που κατείχε τη θέση του προέδρου στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen, ενώ για χρόνια διατέλεσε διευθυντής Προγράμματος στο Mega, στον ΑΝΤ1 και στον Alpha, «παίζει» πολύ δυνατά.

Στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι ο δημοσιογράφος συγκεντρώνει το τελευταίο διάστημα τα πυρά από το εσωτερικό του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και υπάρχουν κινήσεις για την αντικατάστασή του από έναν άνθρωπο της τηλεόρασης έμπειρο, γνώστη, κύρους, όπως ο Γιάννης Λάτσιος! Να θυμίσουμε ότι η θητεία του προέδρου της ΕΡΤ λήγει στις 16 Σεπτεμβρίου και θα πρέπει νωρίτερα να γίνει η προκήρυξη της θέσης, με βάση τον «νόμο Κεραμέως», ο οποίος έχει πλήθος αυστηρών προϋποθέσεων και προδιαγραφών.

Στο μεταξύ, υπάρχει έντονη κινητικότητα στον ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ. Οσοι επιδιώκουν την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Ζούλα και σχετίζονται με την παραδοσιακή Ν.Δ. έχουν ενεργοποιηθεί, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα και το νέο σχήμα που θα αναλάβει την κρατική τηλεόραση. Επίσης, στα τέλη του μήνα λήγουν οι περισσότερες συμβάσεις των γενικών διευθυντών στην ΕΡΤ. Η πρόθεση της διοίκησης είναι να ανανεωθούν οι θητείες των περισσότερων προσώπων, πάρα τις διαπιστωμένες δυσλειτουργίες. Η ρευστότητα στο ζήτημα της νέας διοίκησης δεν επιτρέπει ωστόσο τις αλλαγές που απαιτούνται αυτή τη στιγμή.

Στην κρίση και στον απολογισμό των πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης θα ληφθούν πολλά υπόψη, όπως ο ανταποκριτής-μαϊμού στη Μόσχα και κυρίως το κερασάκι στην τούρτα που λέγεται… Eurovision και όσους πλήρωσε ο ελληνικός λαός για ταξιδάκια στη Σουηδία! Μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της ΕΡΤ ταξίδεψε στο Μάλμε της Σουηδίας μαζί με τη σύμβουλό του στο Ραδιομέγαρο Λίνα Παπαδάκη και το εξωφρενικό στην όλη υπόθεση είναι πως όλα τα έξοδα του διήμερου ταξιδιού, σύμφωνα και με το έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Δι@ύγεια», καλύφθηκαν από τα χρήματα του ανταποδοτικού τέλους, με το οποίο ο Eλληνας φορολογούμενος χρηματοδοτεί την ΕΡΤ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Φήμες επανασύνδεσης για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα...

Κατερίνα Κόκλα: Οι διακοπές στη Νάξο με τον γιο της, Αρναούτογλου junior

Η Κατερίνα Κόκλα απολαμβάνει τις διακοπές με τον γιο της, Αναστάση Αρναούτογλου στο νησί της, τη Νάξο.

Flashback: Όταν η Ζέτα Δούκα ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα

Η Ζέτα Δούκα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και μια...

Πλημμύρισαν διάσημες κορμάρες τα ελληνικά νησιά

Διάσημες από όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια ακόλουθους στο...

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο κούκλος, νέος της σύντροφος

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη ξανά!Πρόσφατα υπέγραψε...
spot_img
spot_img