Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Έξαλλη η Ελέτσι με τον Κωνσταντάρα: «Λάμπρο, χαλάρωσε λίγο, δεν χρειάζεται όλη αυτή η κακεντρέχεια»

«Δείχνει μια ασέβεια προς το πρόσωπό μου»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και απάντησε για τα όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή «Fay’s Time».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον ενόχλησε σε μένα. Τι νομίζει; Ότι τα βίντεο διαχωρίζονται σε έντεχνα και lifestyle; Εμένα, πραγματικά, δεν με πείραξε καθόλου, αλλά θεωρώ ότι είναι σαν να δείχνει μια ασέβεια προς το πρόσωπό μου» ανάφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε και συνάδελφοι κι ένιωσα να με προσβάλει, ενώ δεν του έχω κάνει κάτι. Βλέπω να έχει ένα μένος με εμένα και δεν ξέρω για ποιο λόγο. Λάμπρο, χαλάρωσε λίγο, έχουμε καλοκαιράκι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται όλο αυτό, όλη αυτή η κακεντρέχεια».

«Θέλω να του πω κάτι που δεν γνωρίζει. Με την κυρία Καραμπέτη παίξαμε μαζί το 2015 στην 10η Εντολή και με γνωρίζει πολύ καλά. Άμα δεν γνωρίζουμε, είναι καλό να μασάμε παρά να μιλάμε» κατέληξε στο τέλος η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα