Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος υποδέχθηκαν χθες το δεύτερο παιδάκι τους

Μπόμπιρας Νο 2 για την «Queen Dina»

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε χθες, 2 Ιουλίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φέρνοντας στον κόσμο ακόμη ένα αγοράκι, καρπό του γάμου της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή και προγραμματισμένο ραντεβού το πρωί της Τρίτης σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Ο δεύτερος γιος της «Queen Dina», όπως την αποκαλούν οι fans της, γεννήθηκε 2 κιλά και 760 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας, όπως και η μητέρα του.

Στo μαιευτήριο

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια είχε γεννήσει με καισαρική τον πρώτο γιο της, τον Βλάση, τον Ιανουάριο του 2023. Στο πλευρό της στο μαιευτήριο βρίσκεται φυσικά ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η μητέρα της παρουσιάστριας και μερικοί ακόμη άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες πριν από έναν μήνα περίπου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε εξομολογηθεί πως δεν είχε άγχος για τον ερχομό του παιδιού της. «Αγωνία και ανυπομονησία έχω» είχε παραδεχτεί τότε. Να τους ζήσει!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα