Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης...

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην πρόβα...

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

Μα δεν τελειώσαμε – Βολές Ρέμου από Κατράκειο για όσους τον ενέπλεξαν στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής

Από το κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, όπου έδωσε το βράδυ της Δευτέρας την πρώτη του μεγάλη συναυλία μετά τη δέσμευση της περιουσίας του, έχοντας κοντά του τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους, ο Αντώνης Ρέμος έστειλε το δικό του αυστηρό μήνυμα προς όλους όσοι τον ενέπλεξαν στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος!



Το «παρών» στην προχθεσινή sold out συναυλία του τραγουδιστή στο Κατράκειο έδωσαν η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ η κόρη του Ελένη, αλλά και η κουμπάρα του Μαρία Μπεκατώρου. Η καλλονή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια, η οποία στέκεται «βράχος» στο πλευρό του συζύγου της, έχοντας εκφράσει και δημόσια τη στήριξή της σε εκείνον με ανάρτησή της, στην οποία τόνιζε ότι θα είναι μαζί του μέχρι το τέλος του κόσμου -κάνοντας έμμεση αναφορά σε ένα από τα τραγούδια του, δεν σταμάτησε να μοιράζεται βίντεο από τη θεαματική συναυλία με τους διαδικτυακούς φίλους της.

00032 ANTONIS REMOS 872024
1875228

Το ίδιο και η κουμπάρα της Μαρία Μπεκατώρου, η οποία βρέθηκε, επίσης, στο Κατράκειο Θέατρο, για να στηρίξει τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή. Η γνωστή παρουσιάστρια συνδέεται με φιλία χρόνων με την Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία επισφραγίστηκε με κουμπαριά, καθώς η Μαρία Μπεκατώρου όχι μόνο πάντρεψε τη φίλη της με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά βάφτισε και τη μοναχοκόρη τους.



Ευχαριστίες

Ανεβαίνοντας στη σκηνή του ασφυκτικά γεμάτου θεάτρου, ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του, τονίζοντας πως ό,τι έχει να πει, θα το πει εκεί που πρέπει. «Καλώς ήρθατε! Καλησπέρα! Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ο,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει. Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος και πρόσθεσε: «Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε». Στη συνέχεια εξαπέλυσε βολές, με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, εναντίον όσων τον ενέπλεξαν σε σκάνδαλο εκτεταμένης φοροδιαφυγής και εικονικών συναλλαγών, ύψους 1.800.000 ευρώ, κάνοντας λόγο για ψεύτες και απατεώνες. «Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα, αλλά θα είναι κοντά τα ψέματά τους γιατί η αλήθεια είναι πάνω από όλους. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό πρέπει να το καταλάβετε, και να μη φοβόσαστε, όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μένετε όρθιοι και σταθεροί, να μη φοβόσαστε κανέναν. Αν έχεις φίλους, δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα. Και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους, δεν είναι ούτε τα λεφτά ούτε τίποτα. Οικογένεια και φίλους» κατέληξε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που πήγε στη συναυλία του.

Στο μικροσκόπιο

Οι οικονομικές δραστηριότητες του Αντώνη Ρέμου μπήκαν στο «μικροσκόπιο» της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος πριν από μερικές εβδομάδες. Κάτω από συνθήκες μυστικότητας, οι πεπειραμένοι ελεγκτές άρχισαν να ξεσκονίζουν τα φορολογικά στοιχεία του καλλιτέχνη, υποψιασμένοι από τα χαμηλά ποσά που δήλωνε ως εισοδήματα στις φορολογικές του δηλώσεις τα τελευταία πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο αοιδός φέρεται ότι είχε υποβάλει στην Εφορία δηλώσεις ύψους 50.000 ευρώ για κάθε έτος, γεγονός που κινητοποίησε την ανεξάρτητη Αρχή, η οποία άρχισε να ερευνά το οικονομικό προφίλ του τραγουδιστή για να εντοπίσει τελικά σοβαρές ενδείξεις για φοροδιαφυγή ύψους 1.800.000 ευρώ και αντίστοιχου ύψους ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στο πόρισμα της Αρχής αναφέρονται έξι εμβάσματα, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών. Ο τραγουδιστής φέρεται ότι εισέπραξε χρήματα από επιχειρηματία που δραστηριοποιούταν στον τομέα της ενέργειας, προκειμένου να αγοράσει εταιρία αιολικών πάρκων. Αν και η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται να έχει κρατήσει τα χρήματα, μη δηλώνοντάς τα στις φορολογικές του δηλώσεις.

Τη σκυτάλη των ερευνών έχει ήδη πάρει η οικονομική Εισαγγελία, στην οποία διαβιβάστηκαν όλος ο φάκελος της υπόθεσης και το σχετικό πόρισμα. Μάλιστα, στην περίπτωση που η έρευνα επιβεβαιώσει τα «ευρήματα» που καταγράφει στο πόρισμά της η ανεξάρτητη Αρχή, θα παραγγείλει την άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του καλλιτέχνη ή άλλων προσώπων που μπορεί να εμπλέκονται σε διαδρομές μαύρου χρήματος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Η Δούκισσα και η trans εγγονή της!

Γεννήθηκε αγόρι, επέλεξε να είναι κορίτσι και ωραία καλλιτέχνιδα....

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...