Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Έρχεται (;) ο Αργυρός jr

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Σ’ αγαπάω γιατί σου αξίζουν πολλά, μαζί σου όνειρα κάνω τρελά, και δεν με νοιάζει να βρω το γιατί, σ’ αγαπάω απλά γιατί είσαι εσύ». Τα λόγια του τελευταίου σουξέ του Κωνσταντίνου Αργυρού μοιάζουν να γράφτηκαν για τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, δίχως να διαψεύδονται, κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους.

Η πληροφορία ότι η κόρη του επιτυχημένου επιχειρηματία Γιώργου Νίκα (της βιομηχανίας με τα αλλαντικά) και της Μιράντας Πατέρα (της γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας) διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της έγινε γνωστή αργά το απόγευμα της Παρασκευής από το site του «Πρώτου Θέματος». Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν θέλουν την 25χρονη Αλεξάνδρα να έχει στα σπλάχνα της τον γιο του συντρόφου της, ο οποίος αναμένεται να έρθει στον κόσμο σε περίπου πέντε μήνες από τώρα. Οπως ήταν φυσικό, η είδηση έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνεται επισήμως από καμία πλευρά.

«Οπως στα φέρνει η ζωή»

Ο γνωστός τραγουδιστής, αν και μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή, σε συνέντευξη πριν από λίγο καιρό που είχε δώσει στη Φαίη Σκορδά είχε αναφερθεί στην επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου: κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Οταν νιώσω άνετα, θα μιλήσω» είχε πει χαρακτηριστικά.

Τούτη τη φορά, ωστόσο, σε όσες οχλήσεις και αν του έγιναν για να επιβεβαιώσει την πληροφορία για την επικείμενη άφιξη του «πελαργού» με τον Αργυρό τζούνιορ, ο καλλιτέχνης απέφυγε να το κάνει. Φάνηκε μάλιστα και ενοχλημένος που κουβεντιάζονται ο ίδιος και η Αλεξάνδρα για την προσωπική τους ζωή, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν για εκείνους τέτοιου είδους φήμες. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, είναι ο χρόνος που θα δείξει… Αλλωστε, αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα