Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Φωτεινή Δάρρα: Το πρόβλημα υγείας και η… εμπειρία της στα Επείγοντα του «Γεννηματάς»

Η Δάρρα σε συνθήκες... πολέμου

Ενας έντονος βήχας που της προκάλεσε δυσφορία οδήγησε τη Φωτεινή Δάρρα στο νοσοκομείο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια ανεβάζοντας στο Instagram ένα story μέσα από το «Γ. Γεννηματάς» και κάνοντας λόγο για «συνθήκες δύσκολες».

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον ορό στο χέρι της, εξηγώντας ότι υπεβλήθη σε εξετάσεις και ανέμενε τα αποτελέσματα. Χθες το μεσημέρι η γνωστή τραγουδίστρια επανήλθε με μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της περιγράφοντας τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε στο νοσοκομείο που εφημέρευε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δείξατε. Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη. Ενας βήχας που με ταλαιπωρεί εδώ και μέρες με έφερε σε σημείο που δεν μπορούσα να ανασάνω. Αμέσως ξεκινήσαμε για το εφημερεύον Νοσοκομείο ‘‘Γ. Γεννηματάς’’. Οσο πλησίαζα στα Επείγοντα ήταν σαν να έβλεπα σκηνές πολέμου. Ανθρωποι άρρωστοι, τραυματισμένοι, πονεμένοι. Αλλοι μόνοι κι άλλοι με κάποιον δικό τους. Ενας τραυματίας με δυο άντρες δίπλα του που δεν φορούσαν πολιτικά… Οι τραυματιοφορείς έφερναν διαρκώς κόσμο. Η ζέστη αφόρητη! Εδειχναν όλοι κουρασμένοι. Τραυματιοφορείς, γιατροί, προσωπικό. Ενας παππούς έψαχνε να βρει τα ρούχα της αγαπημένης του που μόλις την είχαν πάρει στον θάλαμο. Μια γυναίκα κρατούσε τα παπούτσια της μητέρας της που τη μετέφεραν στο φορείο δύο νοσηλεύτριες κατάκοπες. Μιλούσαν μεταξύ τους και ήταν σε απόγνωση: “Δεν έχουμε άλλα κρεβάτια” έλεγαν» περιέγραψε στην ανάρτησή της η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Εμένα με ανέλαβε μια γιατρός που ήταν η μοναδική στο τμήμα της με μια βοηθό και κάνα δύο νοσηλεύτριες. Τα περιστατικά πλήθαιναν ενώ η ώρα περνούσε. Εκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξυπηρετήσουν. Κάθε τόσο μου ζητούσαν συγγνώμη. Παρόλο που ένιωθα δυσφορία, έκανα υπομονή. Υπάρχουν πιο επείγοντα από τα επείγοντα, σκεφτόμουν. Μου είπαν ότι δεν έχουν κρεβάτι, πέρασα 9 ώρες σε μια καρέκλα κάνοντας εξετάσεις με απόσταση ωρών μεταξύ τους. Ολοι όμως ήταν ευγενικοί. Τους έλεγα ευχαριστώ και χαμογελούσαν σαν να τους έδινα τον κόσμο. Ρωτούσα μόνο αν θα τραγουδήσω την Κυριακή στον Λυκαβηττό» συνέχισε την περιγραφή της.

«Χθες στο “Γ. Γεννηματάς” κατάλαβα πως τούτη η χώρα επιβιώνει χάρη στην ακεραιότητα και την αυτοθυσία λίγων ανθρώπων που αγνοούν το “δεν γίνεται” και κάνουν πράξη την αλληλεγγύη. Κι όπως μου είπε ένας εργαζόμενος: δεν είναι για τα 800 ευρώ (προφανώς), είναι γιατί κάποιος πρέπει να το κάνει» κατέληξε η Φωτεινή Δάρρα. Οσο για τα νεότερα από τον πνευμονολόγο; «Προς το παρόν είμαι σε αγωγή με αντιβίωση, αντιισταμινικά, σιρόπι και εισπνεόμενα με νεφελοποιητή (!), που -όπως και να το κάνεις- έχει όνομα μυστηριώδες για ιατρικό μηχάνημα» ενημέρωσε η ίδια.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα