Φωτεινή Δάρρα: Το πρόβλημα υγείας και η… εμπειρία της στα Επείγοντα του «Γεννηματάς»

Η Δάρρα σε συνθήκες... πολέμου

Ενας έντονος βήχας που της προκάλεσε δυσφορία οδήγησε τη Φωτεινή Δάρρα στο νοσοκομείο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια ανεβάζοντας στο Instagram ένα story μέσα από το «Γ. Γεννηματάς» και κάνοντας λόγο για «συνθήκες δύσκολες».

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον ορό στο χέρι της, εξηγώντας ότι υπεβλήθη σε εξετάσεις και ανέμενε τα αποτελέσματα. Χθες το μεσημέρι η γνωστή τραγουδίστρια επανήλθε με μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της περιγράφοντας τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε στο νοσοκομείο που εφημέρευε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δείξατε. Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη. Ενας βήχας που με ταλαιπωρεί εδώ και μέρες με έφερε σε σημείο που δεν μπορούσα να ανασάνω. Αμέσως ξεκινήσαμε για το εφημερεύον Νοσοκομείο ‘‘Γ. Γεννηματάς’’. Οσο πλησίαζα στα Επείγοντα ήταν σαν να έβλεπα σκηνές πολέμου. Ανθρωποι άρρωστοι, τραυματισμένοι, πονεμένοι. Αλλοι μόνοι κι άλλοι με κάποιον δικό τους. Ενας τραυματίας με δυο άντρες δίπλα του που δεν φορούσαν πολιτικά… Οι τραυματιοφορείς έφερναν διαρκώς κόσμο. Η ζέστη αφόρητη! Εδειχναν όλοι κουρασμένοι. Τραυματιοφορείς, γιατροί, προσωπικό. Ενας παππούς έψαχνε να βρει τα ρούχα της αγαπημένης του που μόλις την είχαν πάρει στον θάλαμο. Μια γυναίκα κρατούσε τα παπούτσια της μητέρας της που τη μετέφεραν στο φορείο δύο νοσηλεύτριες κατάκοπες. Μιλούσαν μεταξύ τους και ήταν σε απόγνωση: “Δεν έχουμε άλλα κρεβάτια” έλεγαν» περιέγραψε στην ανάρτησή της η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Εμένα με ανέλαβε μια γιατρός που ήταν η μοναδική στο τμήμα της με μια βοηθό και κάνα δύο νοσηλεύτριες. Τα περιστατικά πλήθαιναν ενώ η ώρα περνούσε. Εκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξυπηρετήσουν. Κάθε τόσο μου ζητούσαν συγγνώμη. Παρόλο που ένιωθα δυσφορία, έκανα υπομονή. Υπάρχουν πιο επείγοντα από τα επείγοντα, σκεφτόμουν. Μου είπαν ότι δεν έχουν κρεβάτι, πέρασα 9 ώρες σε μια καρέκλα κάνοντας εξετάσεις με απόσταση ωρών μεταξύ τους. Ολοι όμως ήταν ευγενικοί. Τους έλεγα ευχαριστώ και χαμογελούσαν σαν να τους έδινα τον κόσμο. Ρωτούσα μόνο αν θα τραγουδήσω την Κυριακή στον Λυκαβηττό» συνέχισε την περιγραφή της.

«Χθες στο “Γ. Γεννηματάς” κατάλαβα πως τούτη η χώρα επιβιώνει χάρη στην ακεραιότητα και την αυτοθυσία λίγων ανθρώπων που αγνοούν το “δεν γίνεται” και κάνουν πράξη την αλληλεγγύη. Κι όπως μου είπε ένας εργαζόμενος: δεν είναι για τα 800 ευρώ (προφανώς), είναι γιατί κάποιος πρέπει να το κάνει» κατέληξε η Φωτεινή Δάρρα. Οσο για τα νεότερα από τον πνευμονολόγο; «Προς το παρόν είμαι σε αγωγή με αντιβίωση, αντιισταμινικά, σιρόπι και εισπνεόμενα με νεφελοποιητή (!), που -όπως και να το κάνεις- έχει όνομα μυστηριώδες για ιατρικό μηχάνημα» ενημέρωσε η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο