Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

«Καύσωνας» με… φρέσκα ειδύλλια στην εγχώρια showbiz!

Η νέα σελίδα στη ζωή του πρώην της Πιερίδη και ο έρωτας που «άνθισε» για δύο «Survivors»

Νέοι έρωτες «ανθίζουν» στην εγχώρια showbiz. Μέσα από μια «hot» ανάρτησή της στο Instagram, η youtuber Dat Lilly αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση με τον μπασκετμπολίστα Στέλιο Παπαφλωράτο, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με την ομάδα του Πανελευσινιακού.

Η Dat Lilly με τον μπασκετμπολίστα Στέλιο Παπαφλωράτο

Η Αγγελική Ιωάννα Κόκλα, όπως είναι το κανονικό όνομα της Dat Lilly, μοιράστηκε με τους 378.000 followers της στιγμιότυπα από την απόδραση με σκάφος που πραγματοποίησαν μαζί με τον αγαπημένο της και μικρή παρέα φίλων τους. Στα «κλικ» η εντυπωσιακή Ελληνίδα influencer, που από πέρυσι παρουσιάζει και τη δική της εκπομπή στο μουσικό κανάλι Mad, εμφανίζεται να ανταλλάσσει φλογερά φιλιά με τον Στέλιο Παπαφλωράτο και να το απολαμβάνει στο φουλ.

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή ενθουσίασε μεγάλη μερίδα των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι σε σχόλιά τους την αποθέωσαν, τονίζοντας πως δείχνει να είναι στα καλύτερά της. Στο μεταξύ, νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή φαίνεται ότι έχει γυρίσει ο Δημήτρης Κατριβέσης μετά τον χωρισμό του από τη Μαριάντα Πιερίδη.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης

Πολύ κοντά

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος βρίσκεται αυτήν την περίοδο στη Σαντορίνη έχοντας αναλάβει το menu φημισμένου εστιατόριου, το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με νεαρό –και πολύ sexy– μοντέλο. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, που πηγαινοέρχεται αρκετά συχνά στο νησί των Κυκλάδων για να τον βλέπει. Η έλξη μεταξύ τους, όπως αποκάλυψε η «Real Life», υπήρξε αμοιβαία από την πρώτη στιγμή και παρά τη δύσκολη συνθήκη της απόστασης, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σχέση.

Η Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη

Και οι δύο, ωστόσο, είναι low profile άνθρωποι και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά την ιδιωτική τους ζωή, καθώς δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα να τους συζητάνε. Να θυμίσουμε ότι εδώ και λίγους μήνες έχει προχωρήσει στα προσωπικά της και η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Κατριβέση, Μαριάντα Πιερίδη, βρίσκοντας έναν νέο έρωτα στο πρόσωπο του Πάνου Ιωάννου, ο οποίο είναι υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας. Μάλιστα, οι δυο τους πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Ενα love story που άρχισε στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο υπό δύσκολες συνθήκες φαίνεται ότι «άνθισε» τελικά μετά τον τελικό του «Survivor» και την επιστροφή του Φάνη Μπολέτση στα πάτρια εδάφη. Ο φιναλίστ του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης είχε τα γενέθλιά του πριν από λίγες ημέρες και τα γιόρτασε στο μαγαζί των γονιών του. Φυσικά, έδωσαν το «παρών» πολλοί πρώην συμπαίκτες του στο «Survivor», ανάμεσά τους και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, με την οποία είχαν έρθει κοντά στη Λατινική Αμερική. Και μπορεί η ίδια επιστρέφοντας στην Ελλάδα να είχε δηλώσει πως δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Φάνη, φαίνεται, ωστόσο, πως αυτό έχει αλλάξει.

Φάνης Μπολέτσης και Χρύσα Χατζηγεωργίου

Φυσικά, η Χρύσα σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του «Summer’s Cool» ισχυρίστηκε ξανά πως οι δυο τους είναι φίλοι, αλλά δημοσιογράφος της εκπομπής παρευρέθηκε στο πάρτι και τους… έδωσε κανονικά. «Τους είδα να φιλιούνται και να είναι πολύ κοντά. Είναι η επισημοποίηση. Η Χρύσα είχε μία σχέση που ολοκληρώθηκε μετά το τέλος του “Survivor”. Πλέον είναι μαζί, έχει αρχίσει κάτι ωραίο» είπε χαρακτηριστικά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...






Μποζουκια Αθηνα