Μαρία Μπεκατώρου: Ταξίδι στο… παρελθόν

Στο χωριό Ολυμπος που επισκέφτηκε η παρουσιάστρια ο χρόνος έχει σταματήσει

Την Κάρπαθο επισκέφθηκε η Μαρία Μπεκατώρου, έναν από τους σταθμούς των διακοπών της για το φετινό καλοκαίρι. Εκεί δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το χωριό Ολυμπος, όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει.

Η Μαρία Μπεκατώρου στhν Ολυμπο

«Εκεί όπου οι γυναίκες, ντυμένες πάντα παραδοσιακά, δίνουν τον ρυθμό της καθημερινότητας χρόνια τώρα… Ακουσα τόσες ωραίες ιστορίες, ανέλπιστα διαφορετικές και ‘‘όμορφα’’ πρωτόγονες. Η Ολυμπος είναι γεμάτη φιλόξενους ανθρώπους, ωραία σπίτια, στενά γεμάτα χειροποίητα, χρωματιστά υφαντά, παραδοσιακές στολές, ταβερνάκια με το πιο ωραίο φαγητό… συνταγές που έμειναν αναλλοίωτες στον χρόνο.

Εκεί, μπροστά στα μάτια μου, γέμιζε η μαγείρισσα τους φρέσκους κολοκυθοανθούς, λέγοντάς μου τα μυστικά για να γίνουν αφράτοι και μοσχομυριστοί. Εκεί οι γυναίκες κεντούν τον χειμώνα περιμένοντας τους επισκέπτες το καλοκαίρι, που καταφτάνουν από κάθε μεριά του πλανήτη γυρεύοντας να αγοράσουν τα υπέροχα δημιουργήματά τους» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια σε ένα post που έκανε στο Instagram, δημοσιεύοντας και φωτογραφίες της ίδιας με παραδοσιακή φορεσιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Δέσποινα Καμπούρη: «Νομίζετε πως θα τρομάξω;» – Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για το Pride

Με νέα ανάρτηση τοποθετήθηκε η Δέσποινα Καμπούρη, έπειτα από...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...