Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Έγκυος η Ευαγγελία Συριοπούλου: Περιμένει το δεύτερο παιδί της

«Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη»

Το πιο ευχάριστο διάστημα διανύει η γνωστή ηθοποιός, αφού έμεινε έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Ευαγγελία Συριοπούλου

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, μέσω μιας φωτογραφίας, με φουσκωμένη κοιλίτσα, στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσε τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς της. Η όμορφη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: «Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει για την πρώτη της εγκυμοσύνη: «Μόλις είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης, μείναμε για δευτερόλεπτα αμίλητοι και ήταν μια τρυφερή στιγμή. Υπήρχε και ένας τρόμος αλλά όλα αυτά ήταν μια ωραία στιγμή. Όταν μου ήρθαν οι πόνοι αγοράζαμε παπλώματα. Του είπα του άντρα μου ότι έχω κάτι πονάκια και μου λέει “Γεννάμε;”. Λέω “δεν νομίζω”. Συνέχιζα στο μαγαζί με τα πονάκια, πήρα και τα παπλώματα. Και μετά του λέω “πάμε να φάμε;”. Στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει με τον γιατρό και τη μαία μου και με είχαν καθησυχάσει. Το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με 8 διαστολή και γέννησα σε 40 λεπτά. Υπήρχαν δύσκολες μέρες στην αρχή, υπήρχε αυτή η αϋπνία. Ήταν και η φάση με τον κορονοϊό και φοβόμουν».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα