Η Σάττι ρίχνει το… ζάρι της στο «The Voice»

Μόνιμο ρόλο στην τηλεόραση

Μόνιμο ρόλο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον Σκάι φαίνεται πως έχει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μαρίνα Σάττι, η οποία απασχόλησε όσο κανένας άλλος τη χρονιά που μας πέρασε, λόγω της συμμετοχής της στη φετινή Eurovision και στα… χασμουρητά της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής τραγουδίστρια φέρεται ότι έχει κάνει τις πρώτες επαφές για να συμμετέχει στο νέο «The Voice» και να κρατήσει μία θέση στην κριτική επιτροπή. Στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δίνει γην και ύδωρ για να κάτσει «η δεσποινίς Ζάρι» στην κόκκινη καρέκλα του μουσικού talent show, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η αγαπημένη της νεολαίας και ιδίως αυτό το καλοκαίρι που σαρώνει στις συναυλίες της!

Και όχι μόνο αυτό, βέβαια… Το «Ζάρι» της έχει ξεπουλήσει και ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα. Για τα βασικά στελέχη του Σκάι η Μαρίνα είναι το κατάλληλο πρόσωπο που θα ανανεώσει το show χάρη στο επικοινωνιακό της ταλέντο και τον αυθορμητισμό της! Ωστόσο, ο Ιλιτζαλί λέγεται ότι έχει προσεγγίσει και τον Χρήστο Μάστορα για μία θέση στην κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού, αλλά και τον καλό λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη. Δηλαδή το «Voice» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οδηγείται σε ολικό λίφτινγκ, με τις συμμετοχές της Ελενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη να είναι πάρα πολύ αμφίβολες!

Η Σάττι όμως έριξε και ζαριά στην καλοσύνη, μια και τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα να αφήνει μερικά παιδιά να μπουν σε συναυλία της χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Στο βίντεο φαίνεται να τους ρωτάει γιατί δεν μπαίνουν μέσα και, όταν εκείνα της εξήγησαν πως δεν είχαν τα λεφτά για το εισιτήριο, η Σάττι έδωσε εντολή στην ασφάλεια να τα αφήσει να περάσουν δωρεάν στον συναυλιακό χώρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.