Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Μαρία Σολωμού: Η ηθοποιός «τρέλανε» τους ακολούθους της στο Ιnstagram

Σολωμού με μαγιό και λάστιχο στο χέρι

Η Μαρία Σολωμού έπλυνε το αυτοκίνητό της στην αυλή του σπιτιού της φορώντας μόνο το μαγιό της και «τρέλανε» τους followers της στο Instagram.

Μετά τις διακοπές της στη Σαντορίνη και το ταξίδι-αστραπή που έκανε στην Ελαφόνησο για να παραστεί στη συναυλία του αγαπημένου της τράπερ Μente Fuerte, η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα προκειμένου να ετοιμάσει βαλίτσες για τον επόμενο προορισμό της. Τις ώρες που έμεινε στην πρωτεύουσα η ίδια τακτοποίησε κάποιες δουλειές που είχε σε εκκρεμότητα, ανάμεσά τους και το πλύσιμο του αυτοκινήτου της, στο οποίο επιδόθηκε με περίσσιο κέφι και χαρά.

«Πλύσιμο, το σωστό, το παραδοσιακό, το ορθόδοξο» έγραψε η Μαρία στη λεζάντα της ανάρτησής της, ποζάροντας στον φακό με το αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό της και το λάστιχο ανά χείρας. Οπως ήταν αναμενόμενο, το post της ηθοποιού γέμισε με σχόλια για το πόσο cool και με χιούμορ άνθρωπος είναι, αφού μας θύμισε πώς έπλεναν το αμάξι οι γονείς μας τα καλοκαίρια στα 80s και τα 90s, ενώ κάποιοι σχολίασαν ότι ο Mente Fuerte είναι πολύ τυχερός που την έχει στη ζωή του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα