Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Νίκος Ψαρράς: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη

«Η ορμή, η χαρά και η τρέλα παραμένουν ίδια»

Ο Νίκος Ψαρράς με αφορμή την πέμπτη φορά που θα συνεργαστεί με την σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη στο θέατρο, παραχώρησε μια συνέντευξη περιοδικό vita.gr. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην σύζυγό του και στην συνεργασία τους.

Ο Νίκος Ψαρράς με τη σύζυγό του Ελενα Καρακούλη

Πώς προχωρούν οι συνεργασίες με τη σύζυγό σας; 

Είναι η πέμπτη φορά που συναντιόμαστε επαγγελματικά. Υπάρχει ένας κοινός κώδικας πια, αλλά είναι και δύσκολα ταυτόχρονα γιατί η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ, μετά την πρόβα την κουβαλάμε παντού. Όταν μπαίνεις σε μια πρόβα όπου σκηνοθέτης είναι άλλος, κάνεις τη δουλειά σου ως ηθοποιού και έχεις απλώς την ευθύνη του ρόλου. Όταν συνεργάζεσαι με τη σύζυγό σου και είναι ο σκηνοθέτης, αγωνιάς καθημερινά για τα πάντα.

Την ακούτε; Είστε τόσο καλός μαθητής όσο και με τους άλλους σκηνοθέτες;

Βεβαίως και την ακούω! Δικό της είναι το σύμπαν κι εμείς καλούμαστε να το υπηρετήσουμε. Πρέπει να πω πάντως ότι είναι πολύ ωραίο και γοητευτικό να ζεις τα πάντα από τη γέννησή τους, από την πρώτη σελίδα όπου ξεκινά η μετάφραση, μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας. Βλέπεις όλη τη διαδικασία του πώς κάτι παίρνει σάρκα και οστά. Επίσης, κάθε ρόλος είναι ένα καινούριο σύμπαν που ανακαλύπτεις με μεγάλο ενδιαφέρον. Η διαφορά είναι ότι όταν ο άλλος είναι ο άνθρωπός σου επί 13 χρόνια, γνωρίζει πολύ καλά τις ευκολίες και τις αδυναμίες σου. Κι εκείνη δεν θέλει να επαναλαμβάνομαι ή να θυμίζω κάτι από το παρελθόν και το παλεύουμε μαζί.

Είστε πολλά χρόνια μαζί με την Έλενα Καρακούλη. Πώς ζείτε αυτήν τη συντροφικότητα και το μεγάλωμα παρέα;

Είμαστε ίδιοι, δεν έχουμε αλλάξει καθόλου. Πριν από λίγες ημέρες, καθώς γυρνούσαμε από τη θάλασσα στην Άνδρο, μου είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε μαζί 13 χρόνια, ότι έχουμε κάνει τόσα πράγματα, ότι έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ. Απορώ πώς θα είναι να είμαστε μαζί 25 χρόνια!». Η ορμή, η χαρά και η τρέλα, όλα αυτά τα συναισθήματα παραμένουν ίδια. Αυτό που, ευτυχώς, συνειδητοποιούμε είναι ότι θα θέλαμε να δουλεύουμε λιγότερο για να περνάμε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και το παιδί μας, να ταξιδεύουμε, να ονειρευόμαστε, να γυμναζόμαστε… Φέτος, για παράδειγμα, είχα προτάσεις για τηλεόραση με περισσότερα χρήματα και πολύ περισσότερα γυρίσματα και είπα όχι. Θέλω να ζήσω το χειμώνα με θέατρο κατά κύριο λόγο και οικογένεια.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα