Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου 2026: Νέες ευκαιρίες στη δουλειά, φλερτ και αλλαγές

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιείστε τη φαντασία σας και...

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Σοβαρεύει η σχέση της Σκορδά με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για… μονόπετρο

Μια... κοτρόνα για τη Φαίη

«Buongiorno» amore ( με μονόπετρο; ) για τη Φαίη Σκορδά! Λίγο πριν βγει στον αέρα η νέα εκπομπή της φούντωσαν οι φήμες πως η δημοφιλής παρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Μια σχέση που φαίνεται, μάλιστα, να είναι ιδιαίτερα σοβαρή και να έχει ακόμη και… γαμήλια προοπτική σε βάθος χρόνου!

Μπορεί στις αρχές του φετινού καλοκαιριού να είχε ακουστεί ότι υπήρχε ένα φλερτ ανάμεσα στην πρώην σύζυγο του Γιώργου Λιάγκα και τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, με τους δυο τους να ταξιδεύουν μαζί στη Μύκονο (και την «Espresso» να τους πετυχαίνει τότε στο αεροδρόμιο της Αθήνας), φαίνεται ωστόσο πως είναι άλλος τελικά ο άντρας που έχει κερδίσει την καρδιά της ωραίας Φαίης. Αλλωστε η ίδια είχε φροντίσει να διαψεύσει και on air τη σχετική φημολογία για τον Γιώργο Μπαρμπαλιά στις αρχές Ιουλίου.

«Παρακαλώ πολύ τους συναδέλφους δημοσιογράφους -καταλαβαίνω και κατανοώ ότι θέλετε να με δείτε ευτυχισμένη και ερωτευμένη- να μην γράφουν… Δηλαδή καταντάει και λίγο αστείο… Είμαι μέσα στο σπίτι κλειδωμένη, γιατί είσαι κλειδωμένη; Χρόνια ολόκληρα! Πάω να βγω μια βόλτα, σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον. Δεν είμαι!» είχε πει τότε μέσω της εκπομπής που παρουσίαζε.

Δημόσιο σχόλιο

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει αρχίσει ακόμη το «Buongiorno», όπως θα λέγεται το νέο πρωινό της παρουσιάστριας, ώστε να κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο για την προσωπική της ζωή, με συνέπεια το gossip να θεριεύει, θέλοντας αυτή τη φορά τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη να της χάρισε δαχτυλίδι! Την πληροφορία ότι η Φαίη Σκορδά γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή μετέδωσε πρώτη στις αρχές Αυγούστου η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα.

Οπως είχε κάνει γνωστό, η παρουσιάστρια και ο αρχιτέκτονας ταξίδεψαν μέσα στο καλοκαίρι στην Ιταλία, μια χώρα που αγαπούν ιδιαίτερα και οι δύο, καθώς αμφότεροι σπούδασαν εκεί. Είχε τονίσει δε ότι το ζευγάρι έμοιαζε πολύ εκδηλωτικό στο καράβι της επιστροφής και όσοι τους είδαν αντιλήφθηκαν αμέσως το ειδύλλιό τους. Εκτοτε δεν είχε ακουστεί κάτι άλλο για το νέο ζευγάρι. Μέχρι προχθές το βράδυ που το «tl!fe» αποκάλυψε πως η σχέση τους έχει σοβαρέψει, με τον αρχιτέκτονα να έχει ήδη προσφέρει μονόπετρο στην παρουσιάστρια, υπογραμμίζοντας τον έρωτά του για εκείνη και δείχνοντας τις σοβαρές προθέσεις του απέναντί της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, η Φαίη Σκορδά πήρε το δαχτυλίδι, αλλά δεν το φοράει, γιατί δεν θέλει να δώσει στόχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.