Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025

Γκρο πλαν στον «Καποδρίστρια» του Σμαραγδή – Το καστ, τα ρούχα εποχής...

Με ολόκληρη την Ελλάδα να περιμένει με μια «γλυκιά...

Passion for fashion

Ο Δεκέμβριος στην αθηναϊκή society είναι ο πιο δύσκολος μήνας, όσον αφορά τρέξιμο και περπάτημα, εξ ου και τα γοβάκια των κοσμικών κυριών γνωρίζουν μεγάλο σουξέ.

«Μπαμπά, αγαπώ»: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς

Με εντατικούς ρυθμούς και έντονη δημιουργική ενέργεια ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας οικογενειακής κομεντί του Alpha, «Μπαμπά, σ’ αγαπώ».

Πρεμιέρα της Βίσση με τα… κουμπαράκια και τον πρώην

Mε τους γνωστούς VIP θαυμαστές της η Άννα Βίσση έκανε για δέκατη σεζόν πρεμιέρα στο «Hotel Ermou» (μερικές φαρμακόγλωσσες, πάντως, του διαδικτύου, με αφορμή την πρεμιέρα, αναρωτήθηκαν αν η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει χορτάσει ακόμη χρήμα),

Aύριο στο Ηρώδειο η συναυλία για την οποία ξέσπασε ο «εμφύλιος» στη δυναστεία των Λέανδρων

«Το εξώδικο δεν είναι για εμένα... »

Έλυσε τη σιωπή της η Βίκυ Λέανδρος στην πρώτη συνέντευξή της μετά το εξώδικο που της έστειλε ο πατέρας της, Λέο, με το οποίο της απαγορεύει να τραγουδήσει τα κομμάτια του στη συναυλία της που είναι προγραμματισμένο να γίνει αύριο στο Ηρώδειο, υποστηρίζοντας ότι το εξώδικο δεν αφορά την ίδια.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην «Espresso» ο σπουδαίος συνθέτης, που έκλεισε τα 101 τον περασμένο Αύγουστο, είχε μιλήσει για την πορεία του, τις «χρυσές» επιτυχίες του, αλλά και για τον «εμφύλιο» με την κόρη του, με αφορμή την τελευταία συναυλία της καριέρας της στο Ηρώδειο, που αποτελεί και τον τελευταίο σταθμό της μεγάλης παγκόσμιας αποχαιρετιστήριας περιοδείας της. Αναφερόμενος στο εξώδικο, είχε αναφέρει, συγκεκριμένα, ότι δεν θέλει η κόρη του να ερμηνεύσει κανένα τραγούδι του, καθώς, όπως είχε ισχυριστεί, δεν αναφέρεται το όνομά του στην προώθηση της συναυλίας ως δημιουργού των τραγουδιών, κάτι που, όπως θεωρεί ο ίδιος, υποβαθμίζει το έργο και την προσωπικότητά του.

«Πράγματι, ενημερώθηκα για το περιεχόμενο του δελτίου Τύπου και άκουσα και ένα σποτ για την προώθηση της συναυλίας προς τα τέλη Ιουλίου, και το γεγονός με λύπησε πολύ. Δηλαδή διοργανώνεται μία συναυλία με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Βίκυς, αλλά το όνομά μου δεν κρίνεται άξιο αναφοράς μεταξύ των συνθετών με τους οποίους συνεργάστηκε, παρότι οι περισσότερες εξ αυτών φέρουν την υπογραφή μου; Δεν μπορώ παρά να θεωρήσω την παράλειψη αυτή σκόπιμη. Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει…» είχε πει χαρακτηριστικά.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η Βίκυ Λέανδρος έδωσε τη δική της απάντηση στο περιοδικό «Hello» σχετικά με όσα δήλωσε ο πατέρας της, υποστηρίζοντας ότι το εξώδικο δεν αφορά την ίδια αλλά τη διοργανώτρια εταιρία: «Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομά του και το αλλάξανε βεβαίως αμέσως μόλις το είδαν. Και για εμένα, βέβαια, είναι κάτι φυσικό να αναφέρω τον πατέρα μου στις συναυλίες μου, γιατί είναι μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής» τόνισε, ενώ σε ερώτηση για τη σχέση που έχει με τον πατέρα της απάντησε: «Από τη δική μου την πλευρά είναι καλή. Ο πατέρας μου είναι μέσα στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει γιατί και με μεγάλωσε, και μου έγραψε τα ωραιότερα τραγούδια του κόσμου».

Passion for fashion

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στην καταξιωμένη τραγουδίστρια; Ενώ βρισκόταν στις πρόβες του «The Voice of Greece»

Γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της

Η κατάσταση στην κοσμική Αθήνα έχει ξεφύγει εντελώς. Εκτός...

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.



Μποζουκια Αθηνα