Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας: «Θυμάμαι να μου αφήνουν απειλητικά σημειώματα στην τσάντα μου»

«Δεν είχα και τα ευκολότερα παιδικά χρόνια στο σχολείο»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Art&You.gr ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας μίλησε για το μπούλιγκ που έχει βιώσει στα σχολικά του χρόνια, αλλά και για το κίνημα του #metoo.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλά θύματα bullying. Είτε σε μικρότερες ηλικίες, είτε σε μεγαλύτερες. Εσύ έχεις δεχθεί ποτέ; Πώς πρέπει να το αντιμετωπίζει κάποιος;

Δεν είχα και τα ευκολότερα παιδικά χρόνια στο σχολείο. Δεν είναι μια περίοδος της ζωής μου που θυμάμαι νοσταλγικά, όπως οι περισσότεροι. Λόγω του ότι ήμουν ένα πολύ κοινωνικό παιδί, με καλλιτεχνικές ανησυχίες και ξέφευγα από το κλασσικό μοτίβο του αγοριού που παίζει ποδόσφαιρο, ένιωθα αρκετά διαφορετικός. Έκανα περισσότερο παρέα με κορίτσια και υπήρχαν πολλοί συμμαθητές μου, που με χλεύαζαν για αυτό, με έβριζαν καθημερινά και για μια περίοδο της ζωής μου, το σχολείο ήταν κόλαση για μένα. Θυμάμαι να με σπρώχνουν στα διαλλείματα ή να μου αφήνουν απειλητικά σημειώματα στην τσάντα μου. Δυστυχώς δεν είχα πει ποτέ τίποτα στους γονείς μου, γιατί δεν ήθελα να ανησυχούν και όλο αυτό το πέρασα μόνος μου. Έκλεινα τα αυτιά μου και μετρούσα τις ώρες να σχολάσω για να φύγω. Καλό είναι όποιος ζει παρόμοιες καταστάσεις να τις επικοινωνεί και να μη τις κρατά μέσα του. Μπορεί όλο αυτό να με έκανε πολύ σκληρό μες στα χρόνια, όμως πάντα πρέπει να υψώνουμε ανάστημα απέναντι στον ρατσισμό ή στις κακοποιητικές συμπεριφορές και φυσικά να τις καταγγέλλουμε εκεί που πρέπει.

Το κίνημα “#Metoo”, έφτασε με λίγη καθυστέρηση και στην χώρα μας, όπου καταγγέλλονται περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και έμφυλης βίας. Θα ήθελα να μου πεις, αν έχεις δει να έχει αλλάξει κάτι μετά. Έχουν γίνει κάποια θετικά βήματα;

Σίγουρα ο χώρος έχει αλλάξει και πλέον ο θύτης θα το σκεφτεί πολύ καλά πριν ”χτυπήσει” το θύμα του. Γενικότερα το κίνημα metoo βοήθησε τον χώρο του θεάτρου, από όπου και ξεκίνησε σε παγκόσμιο επίπεδο, απλά θεωρώ πως στην Ελλάδα είδαμε μια έξαρση του φαινομένου σε ακραίο βαθμό, όσον αφορά την προβολή του από τα μίντια και ξαφνικά μια μέρα εξαφανίστηκε από παντού. Είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε ως επίκαιρο, γιατί σίγουρα δεν έχει τελειώσει. Βλέπω βέβαια μια αποστροφή από μερίδα κόσμου για αυτό το θέμα, που πολλές φορές με στενοχωρεί!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα