Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

«Παθαίνω εγκεφαλικό»

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό που υπέστη και δεν το πήρε μυρωδιά κανείς.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω μιλήσει για αυτό, αφού ζούσε η μάνα μου. Το έπαθα τρία λεπτά πριν ξεκινήσει η απογευματινή παράσταση. Εφτιαχνα τη γραβάτα μου και λέει ο Μιχάλης, ο φροντιστής, ότι “χτυπάω τρίτο” και του λέω “όχι, δεν το χτυπάς, θα σου σπάσω το κεφάλι”. Αυτές τις πλάκες που κάνουμε. Κι έτσι όπως κουνιέμαι, νιώθω ένα μούδιασμα στη γλώσσα μου, στο μάγουλο και σε όλο μου το χέρι. Κατευθείαν λέω: “Νεύρο που να ενώνει γλώσσα, μάγουλο και χέρι δεν υπάρχει, άρα είναι κεφάλι. Αρα είναι όγκος ή σκλήρυνση κατά πλάκας ή εγκεφαλικό”. Τρέχω στον Αλκη Κούρκουλο και του λέω “παθαίνω εγκεφαλικό”. Μου λέει: “Κάτσε κάτω, σήκωσε τα χέρια, χαμογέλα, μια χαρά είσαι”.

Πήρα ένα Lexotanil και έπαιξα γρήγορα, 12 λεπτά λιγότερο κράτησε η παράσταση. Αλλά κατά τη διάρκεια και ενώ μου έχει περάσει όλο αυτό, έχω ένα τσιγάρο και πάω να το τινάξω και δεν μπορώ να κάνω την κίνηση και λέω “αν δεν περάσει στα επόμενα αστεία, θα σε πιάσει πανικός”. Φωνάζουμε έναν γιατρό, μου λέει ότι θέλει μαγνητική, την τρώω τη βραδινή παράσταση και πραγματικά ήταν εγκεφαλικό και πρόλαβα τη θρομβόλυση. Την επόμενη ημέρα ήταν να βαφτίσω τα παιδιά της Εύας Νάθενα. Πήγε η Σμαράγδα μόνη της και τα βάφτισε. Εκατσα 48 ώρες στην Εντατική, βγήκα και έκανα παράσταση. Δεν είμαι ο ίδιος. Ημουν πολύ χαρούμενος που ζω, ήταν μια ευγνωμοσύνη που δεν είχα ξανανιώσει και ύστερα από τέτοια περιστατικά αναθεωρείς κάποια πράγματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...