Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

«Ως εδώ!» του βασιλιά Καρόλου για τον πρίγκιπα Αντριου

Έχει χάσει την υπομονή του

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει χάσει την υπομονή του με τον διαβόητο αδελφό του, πρίγκιπα Αντριου, ο οποίος επιμένει να μη φεύγει από τη βασιλική κατοικία, παρόλο που του έχει γίνει «έξωση».

Ο 75χρονος βασιλιάς είχε δώσει εντολή στον αδελφό του να εγκαταλείψει το αρχοντικό Royal Lodge πριν από δύο χρόνια, όταν είχε χτυπήσει «κόκκινο» το σκάνδαλο με τις καταγγελίες ότι ο Αντριου έκανε σεξ με ανήλικες «σκλάβες του σεξ» του Τζέφρι Επσταϊν. Ωστόσο, ο Αντριου έχει «κατσικωθεί» στο αξίας 35.000.000 ευρώ αρχοντικό και δεν λέει να φύγει.

Ο πρίγκιπας Αντριου μαζί με τον Τζέφρι Επσταϊν

Τώρα, σύμφωνα με την «Times», η υπομονή του Καρόλου έχει τελειώσει και έχει δώσει δύο επιλογές στον αδελφό του: ή θα μετακομίσει με την πρώην σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον σε πιο οικονομικό σπίτι ή θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει τις εργασίες συντήρησής του και για το προσωπικό ασφαλείας. Ο Κάρολος, που κάνει τα πάντα για να μειώσει τα έξοδα της βασιλικής οικογένειας, απέλυσε την προσωπική φρουρά του Αντριου, που κόστιζε 3.500.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ η συντήρηση του Royal Lodge ξεπέρασε τα 8.000.000 ευρώ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα