Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Βίκυ Καγιά: Διακοπές στην Ιμπιζα

Αρετουσάριστη στην Ιμπιζα η Βίκυ Καγιά. Μπορεί η πρώην...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – «Αγγελος» πολλών κυβικών!

Ο Γιάννης Κάβουρας είναι ένα παιδί με σύνδρομο Asperger....

Το «ουφ» του Παυλόπουλου και ο βράχος της ζωής του

«Οσο ήμουν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν κοιμήθηκα κανένα βράδυ...

Ανοιξε το «σπίτι» του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με βουρκωμένα μάτια από...

Μαρία Σολωμού: «Με ξεφτίλισαν τα μεσημεριανά»

«Αυτό είναι από πίσω από την αντρίλα της μεσημεριανής ζώνης»

Στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Σολωμού και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τρόπο που είχε σχολιαστεί στην αρχή το δικό της podcast, αλλά και η δήλωσή που είχε κάνει ότι στα 19 της είχε 3 συντρόφους.

«Το podcast το έχουν ξεσκίσει. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πραγματικά, γιατί εγώ δεν μπορώ να ταράζομαι. Σταμάτησα να βγαίνω στις τηλεοράσεις να δίνω συνεντεύξεις, τα λέω στο Youtube και ξαφνικά έχει γίνει τεράστια μόδα να τα παίρνουν και να το βάζουν στο πρωινό. Έχω την εντύπωση ότι φταίω και εγώ για αυτό. Αρχικά δεν ήξεραν τι είναι, νόμιζαν ότι βγαίνω εγώ και σχολίαζαν ότι έχω μια εκπομπή και λέω σήμερα θα μιλήσω για τον Κώστα. Θεωρούσαν ότι μιλάω μόνη μου και λέω τα γκομενικά μου» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Όταν είχα βγει και είχα πει – επειδή είχα ένα αντίστοιχο γράμμα – σιγά ρε παιδιά και εγώ στα 19 μου, είχα τρεις συντρόφους. Βγήκε τότε ένας πολύ συγκεκριμένος αγαπημένος παρουσιαστής και έλεγε: “Αν εγώ έβγαινα και έλεγα αυτό θα πέφτατε πάνω μου, είναι δυνατόν γυναίκα να βγει και να πει”. Με ξεφτίλισαν αυτά τα μεσημεριανά. Μετά βγήκαν τα γυναικεία sites και με υποστήριξαν. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά. Εγώ δεν τα είχα δει. Τόλμησα να πω ότι μια γυναίκα δικαιούται και μπορεί και αυτή να έχει 3 και 4 συντρόφους. Δεν κατάλαβα; Και βέβαια μπορώ, αλλά γιατί βγαίνεις και το λες; Αυτό είναι από πίσω από την αντρίλα της μεσημεριανής ζώνης» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κιμ Κίλιαν: Αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Η τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η Κιμ Κίλιαν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο και τράβηξε πάνω του τα φλας.

Σάσα Μπάστα και Μάνος Κατσαμπούρης πάντρεψαν τη φίλη τους Δέσποινα Γριβάκη

Αφησαν για λίγο τη Μύκονο, όπου περνούν κάθε χρόνο...

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Τέλος η εργένικη ζωή για Έλληνα ηθοποιό και περιζήτητο εργένη – Παντρεύεται!

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πορεύεται τα τελευταία έξι χρόνια στο πλευρό της όμορφης λογοθεραπεύτριας, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια.

Η Αθηνά Ωνάση στο Παρίσι – Δείτε πώς είναι η χρυσή κληρονόμος

Η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.
spot_img
spot_img