Μαρία Σολωμού: «Με ξεφτίλισαν τα μεσημεριανά»

«Αυτό είναι από πίσω από την αντρίλα της μεσημεριανής ζώνης»

Στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Σολωμού και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τρόπο που είχε σχολιαστεί στην αρχή το δικό της podcast, αλλά και η δήλωσή που είχε κάνει ότι στα 19 της είχε 3 συντρόφους.

«Το podcast το έχουν ξεσκίσει. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πραγματικά, γιατί εγώ δεν μπορώ να ταράζομαι. Σταμάτησα να βγαίνω στις τηλεοράσεις να δίνω συνεντεύξεις, τα λέω στο Youtube και ξαφνικά έχει γίνει τεράστια μόδα να τα παίρνουν και να το βάζουν στο πρωινό. Έχω την εντύπωση ότι φταίω και εγώ για αυτό. Αρχικά δεν ήξεραν τι είναι, νόμιζαν ότι βγαίνω εγώ και σχολίαζαν ότι έχω μια εκπομπή και λέω σήμερα θα μιλήσω για τον Κώστα. Θεωρούσαν ότι μιλάω μόνη μου και λέω τα γκομενικά μου» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Όταν είχα βγει και είχα πει – επειδή είχα ένα αντίστοιχο γράμμα – σιγά ρε παιδιά και εγώ στα 19 μου, είχα τρεις συντρόφους. Βγήκε τότε ένας πολύ συγκεκριμένος αγαπημένος παρουσιαστής και έλεγε: “Αν εγώ έβγαινα και έλεγα αυτό θα πέφτατε πάνω μου, είναι δυνατόν γυναίκα να βγει και να πει”. Με ξεφτίλισαν αυτά τα μεσημεριανά. Μετά βγήκαν τα γυναικεία sites και με υποστήριξαν. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά. Εγώ δεν τα είχα δει. Τόλμησα να πω ότι μια γυναίκα δικαιούται και μπορεί και αυτή να έχει 3 και 4 συντρόφους. Δεν κατάλαβα; Και βέβαια μπορώ, αλλά γιατί βγαίνεις και το λες; Αυτό είναι από πίσω από την αντρίλα της μεσημεριανής ζώνης» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.