Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού»

«Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωπικά πράγματα, από εκεί και πέρα υπάρχεις»

Ο Οδυσσέας Σταμούλης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Το Πρωινό. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του γιού του.

«Τα έχω καταφέρει καλά 40 χρόνια χωρίς να επιζητώ τη δημοσιότητα. Αυτά είναι μάταια πράγματα. Για να κάνεις περιουσία πρέπει να είσαι άνθρωπος της περιουσίας. Εγώ δεν είμαι. Τότε αμειβόμασταν λίγο καλύτερα απ’ ότι αμείβεται ο κόσμος τώρα. Δεν πίστευα ότι το επάγγελμα του ηθοποιού θα εξευτελιστεί, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να δουλεύω. Με το τηλεοπτικό τοπίο δεν έχω μεγάλη σχέση σήμερα. Μου λείπει η τηλεόραση γιατί έπαιρνα και άλλα χρήματα» ανέφερε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο γιο του: «Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού. Η απώλεια είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους. Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωπικά πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα