H Μενούνος και το νησί των ανέμων

«Ξέχασα πόσο πολύ φυσάει στη Μύκονο»

Το νησί των ανέμων… συστήθηκε ξανά στη Μαρία Μενούνος, θυμίζοντάς της τον λόγο για τον οποίο η Μύκονος αποκαλείται έτσι. «Ξέχασα πόσο πολύ φυσάει στη Μύκονο» έγραψε στο Instagram η ομογενής από τις ΗΠΑ, η οποία πέρυσι πήρε και την ελληνική υπηκοότητα, καθώς κατάγεται από το χωριό της Αρκαδίας, Ακοβο.

Η 46χρονη τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός, που φέτος έφερε στη χώρα μας την κόρη της Αθηνά, στο πρώτο της ταξίδι στην Ελλάδα, ανάρτησε φωτογραφίες της από τον πρωινό καφέ της στη Μύκονο. Το πόσο δυνατός ήταν ο άνεμος φαίνεται από τα μαλλιά της, με τη Μενούνος να σχολιάζει ότι «χαίρομαι που ο καφές έμεινε στην κούπα».

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Ελληνοαμερικανίδα, που το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος στις ΗΠΑ η οποία πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα, είχε κάνει βόλτες στη Μύκονο μαζί με την Αθηνά, την οποία απέκτησε πέρυσι με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο, μέσω παρένθετης μητέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο