Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Μαρίνα Σταυράκη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύζυγό της

«Με συγχωρείς, εγώ θα αποχωρήσω…»

Η Μαρίνα Σταυράκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένεια και στα φίλτρα που χρησιμοποιούνται στις φωτογραφίες, ωστόσο όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για την νέα σχέση του πρώην συζύγου της εκείνη αποχώρησε.

«Μετά την οικογένεια, το σχολείο πρέπει να διαδραματίζει το ρόλο της ενημέρωσης των παιδιών σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα. Τα φύλα είναι δύο, αρσενικό και θηλυκό. Κάποιες άλλες ιδιαιτερότητες είναι αποδεκτές, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το “το”, το ουδέτερο» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη.

«Το 90% των ανθρώπων βάζουν φίλτρα στις φωτογραφίες. Τα φίλτρα που χρησιμοποιούμε δεν πρέπει να έχουν υπερβολή. Κάποια σχόλια που γράφουν είναι υπερβολικά. Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύζυγό της στην αρχή απάντησε: «Ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, σας ευχαριστώ πολύ» και μετά πρόσθεσε: «Με συγχωρείς, εγώ θα αποχωρήσω…».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα