Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Απόστολος Λύτρας: Εκτός δικαστηρίων για έξι μήνες λόγω της Πολυζωγοπούλου

«Pause»

Τη δικηγορική του ταυτότητα θα πρέπει να παραδώσει ο Απόστολος Λύτρας, αφού τιμωρήθηκε με έξι μήνες παύσης καθηκόντων κι ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να ασκεί το επάγγελμά του.

Μπορεί λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του να άσκησε τα δικηγορικά του καθήκοντα για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε να γίνει παύση των καθηκόντων του, μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού σε βάρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Από την πλευρά του, ο ποινικολόγος αναμένεται να κάνει έφεση επί της απόφασης στον Aρειο Πάγο, ώστε σε δεύτερο βαθμό να ακυρωθεί η απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες ο Απόστολος Λύτρας είχε την πρώτη του συνάντηση με την εν διαστάσει σύζυγό του, στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όμως δεν μίλησαν καθόλου, παρά μόνο για τα διαδικαστικά.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τη μητέρα του παιδιού του. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον κάτι να απαντήσω για τα προσωπικά μου, δεν θα το ήθελα. Είναι κάτι που πέρασε, προσπαθούμε να υπάρχει εξομάλυνση των σχέσεων με την πρώην σύζυγό μου. Από εκεί και πέρα είμαι στα επαγγελματικά μου καθήκοντα και μέσω της εργασιοθεραπείας προσπαθώ κι εγώ να ξεπεράσω όλα αυτά» είχε δηλώσει πριν από την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, τονίζοντας: «Είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους, δυστυχώς, έφτασα σε αυτό το σημείο. Η θεραπεία η επίσημη, από το κέντρο, που ορίζει το βούλευμα, όχι, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Με την πρώην σύζυγό μου θα πρέπει και πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί η σχέση μας και ο λόγος είναι διότι υπάρχουν παιδιά στη μέση».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα