Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Αλλάζει αρχισυντάκτη η εκπομπή «Super Κατερίνα»!

Οργιο φημών και για ενίσχυση στο πάνελ

Ολοταχώς προς αλλαγές οδεύει η εκπομπή «Super Κατερίνα»! Το 2025 η Κατερίνα Καινούργιου πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Alpha, και τα νούμερά της, τουλάχιστον έναν μήνα από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, δεν είναι αυτά που έχει συνηθίσει. Τα ποσοστά είναι πιο πεσμένα και οι χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης την έχουν προβληματίσει. Η πρωτιά στη θεαματικότητα εναλλάξ Λιάγκας, Σκορδά και τούμπαλιν την έχει αγχώσει αρκετά, αν και κάποιες φορές η «Super Κατερίνα» φιγουράρει, παρά τον ανταγωνισμό, ακόμη και δεύτερη.

Οπως λέει στο στενό περιβάλλον της, δεν είναι ευχαριστημένη με τη νέα της ομάδα και το νέο της πάνελ. Κάτι της λείπει, κάτι δεν της δένει στη χημεία. Η ίδια δίνει ωστόσο τον καλύτερο εαυτό της, καθώς και η προσωπική της ζωή πάει πρίμα και αυτό τη στηρίζει και την ανανεώνει. Η νέα σχέση της με τον επιχειρηματία κέντρων εστίασης Παναγιώτη Κουτσουμπή την έχει γλυκάνει. Η ένταση όμως είναι πολύ μεγάλη και καθημερινά μεγαλώνει. Η «μάχη» των πρωινών μαγκαζίνο είναι μαραθώνιος. Στα παρασκήνια γίνεται χαμός και τα νεύρα είναι πολλά στα πλατό των πρωινάδικων. Φήμες όμως θέλουν οι πρώτες αλλαγές στα επιτελεία των εκπομπών να βρίσκονται προ των πυλών.

Στη μιντιακή αγορά ακούγεται ότι ολοταχώς προς αλλαγή στην αρχισυνταξία οδεύει η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επιτελική ομάδα αναμένεται να αποχωρήσει η αρχισυντάκτρια Φλωρεντία Φραγκουδάκη, που εντάχθηκε φέτος στην εκπομπή. Επειτα από συσκέψεις επί συσκέψεων, οι δύο πλευρές φέρεται ότι οδηγούνται σε κοινή συναινέσει διαζύγιο το επόμενο διάστημα. Στην ομάδα των αρχισυντακτών θα παραμείνουν η Σοφία Ζαμπάρα και η Μίνα Τζανετάτου. Τι θα γίνει όμως το πάνελ της Κατερίνας, που μοιάζει πολύ υποτονικό; Τι του λείπει; Απαντήσεις, προσεχώς στην οθόνη μας

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα