Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Γιώργος Παπαδάκης: Ο «παλιός είναι αλλιώς» στα νούμερα των πρωινών

Πρώτος σε τηλεθέαση

Πρώτος σε τηλεθέαση, στην πολύ πρωινή ενημερωτική ζώνη, φιγουράρει ο Γιώργος Παπαδάκης! Μπορεί «ο νέος να είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς», όπως λέει και το γνωστό τραγουδάκι… Ανεβάζει στροφές στη θεαματικότητα το «Καλημέρα, Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, μια και την Τρίτη 8 Οκτωβρίου η ιστορική εκπομπή πέρασε μπροστά.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα» έφτασε στο δυναμικό κοινό στο 16,1%, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η «Πρώτη εικόνα» με 15,6%. Το «Happy day» στον Alpha σκαρφάλωσε στο 14,7%, ενώ η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Μega» στο 14,2%. Ακολουθούν στο τηλεβαρόμετρο της Nielsen το μαγκαζίνο «Συνδέσεις» με 11,9% και η εκπομπή «Σήμερα» με 9,1%. Η «Ωρα Ελλάδος» στο Open άγγιξε το 7,4%.

Για τον μάχιμο Γιώργο Παπαδάκη έχουν γραφτεί πολλά μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο από τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης σε πείσμα πολλών επιμένει να μας δίνει μάχιμο ρεπορτάζ μπροστά από τις κάμερες και να αποδεικνύει για ποιον λόγο το «Καλημέρα, Ελλάδα» είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές στη μικρή οθόνη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα