Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Η Κέλλυ Κελεκίδου για τις φήμες χωρισμού: «Αν έχω κάτι να πω, θα το ανακοινώσω εγώ»

«Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και τις ζεις οικογενειακά»

Η Κέλλυ Κελεκίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα, αλλά και στις φήμες που την θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον Νίκο Κουρκούλη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Έχω να εμφανιστώ σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα πάνω από 9 χρόνια, ήταν επιλογή μου κατά βάση» ανέφερε αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.

«Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει πολύ κοντά με τον Βασίλη Καρρά, τον αισθανόμουν σαν μπαμπά μου. Ήταν και θα είναι ένας άρχοντας. Θα μείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές των ανθρώπων» ανέφερε στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια.

«Δεν ξέρω τι γράφτηκε για τον γάμο της αδελφής μου. Ο Νίκος (σ.σ Κουρκούλης) ήταν εκεί πέρα, καμάρωσε και την αδελφή μου και τα παιδιά, που όλοι μαζί την πήγαμε ως νύφη. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και τις ζεις οικογενειακά» είπε η Κέλλυ Κελεκίδου για τα σενάρια που την ήθελαν να χωρίζει.

«Όταν έχεις να πεις και να ανακοινώσεις κάτι, το κάνεις πρώτος απ’ όλους εσύ ο ίδιος. Οπότε, αν έχω κάτι να πω, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή αλλά και γενικότερα, είμαι εδώ για να το ανακοινώσω εγώ» ανέφερε στο τέλος η γνωστή τραγουδίστρια.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα