Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Ισίδωρος Σταμούλης: «Θα γίνουν αποκαλύψεις για το παρελθόν του πατέρα Συμεών»

Ο Ισίδωρος Σταμούλης, ο πατέρας Συμεών και ιερέας της ενορίας, από τη σειρά «Διάφανη αγάπη» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για τον ρόλο του στη σειρά, τις εξελίξεις, τις επαγγελματικές του συνεργασίες, αλλά και τον αδερφό του.

«Ο πατέρας Συμεών δεν είναι ένας απλός παπάς, έχει παρελθόν. Είναι ένας παπάς με κατανόηση, έχει ‘παρτίδες’ με τον Οικονόμου (αστυνόμος Σπύρος Αυγέρης) και θα εξελιχθεί στην πορεία σε ένα πρόσωπο έκπληξη», μας λέει αρχικά ο Ισίδωρος Σταμούλης για τον ρόλο του.

Το κεντρικό νόημα της σειράς είναι ότι οι ψυχές υπάρχουν και κατά καιρούς μας μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Σε ερώτηση αν εκείνος έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο στη ζωή του, εκείνος απαντά: «Δεν το έχω βιώσει. Απλώς η φιλοσοφία μου είναι ότι αν ήταν άσχημα, κάποιος θα είχε γυρίσει. Για να μην έχει γυρίσει κανένας, θα είναι ωραία. Σίγουρα ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του θα βιώσει απώλειες. Το καλό βέβαια είναι να κρατιέται η σειρά. Όταν σπάει αυτό το κομμάτι είναι λίγο επικίνδυνα».

Όσο για το ποια σκηνή τον δυσκόλεψε, υποκριτικά, στην Διάφανη αγάπη: «Είναι μία σκηνή μέσα στην εκκλησία, όπου γίνονται κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν του παπά, αλλά κάπως μεταφυσικά. Σβήνουν κεριά, πετιούνται στον αέρα χαρτιά, ο άνθρωπος τρελαίνεται…». Τέλος, μίλησε για την χρόνια αποχή του από την τηλεόραση, την οικογένειά του, τον Αλέξανδρο Ρήγα, την αείμνηστη Άννα Παναγιωτοπούλου και τον αδελφό του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα