Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, 2026

Τα παιχνίδια της μοίρας της Ρένας Κουμιώτη με το «Express Σαμίνα» –...

Η φωνή της Ρένας Κουμιώτη υπήρξε για δεκαετίες ένα...

Η Φαίη Σκορδά θα παρουσιάσει το «Dancing with the stars»;

Η Φαίη Σκορδά ονειρεύεται φιλόδοξα και λαμπερά σόου στη μικρή οθόνη.

Χαμός με spicy μάγειρες

Θραύση κάνουν στα social media «καυτοί» μάγειρες, οι οποίοι ετοιμάζουν τα γευστικά εδέσματά τους μπροστά στην κάμερα, ημίγυμνοι!

«Σειρήνες» από Alpha και Mega για τον Γιώργο Λιάγκα

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας...

Νίκος Γκέλια: «Σκέφτομαι σε τι κόσμο έφερα το παιδί μου»

Ο Νίκος Γκέλια, ηθοποιό τον οποίο γνωρίσαμε από τον κινηματογράφο και την ταινία «Ξενία», φέτος κρατάει ένα χαρακτηριστικό ρόλο στον «Τιμωρό», τη σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha. Υποδύεται τον Αντρέα Λάσκαρη, πολύτιμο σύμμαχο του Μάρκου/Άρη Γιαννουλάτου, τον οποίο υποδύεται το Δημήτρης Λάλος. Ο Νίκος Γκέλια μίλησε το «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου.

Αναφέρθηκε στο νέο ρόλο που θα δούμε στο «Τιμωρό», αυτόν του Ρασίντ (τον υποδύεται ο Σταύρος Καλλιγάς)  που θα είναι κομβικός για την ιστορία του Τιμωρού. «Μιλάμε για μια σειρά η οποία στηρίζεται στο σασπένς και στις σχέσεις των χαρακτήρων, οπότε αυτό από μόνο του σε κάνει να έχεις μια αγωνία». Από τις πιο δύσκολες στιγμές των γυρισμάτων ήταν «όταν πήγαμε στο Μαρόκο, πρακτικά ένα πολύ δύσκολο γύρισμα στην έρημο, αλλά υπέροχο τοπίο, πολύ ωραία εμπειρία».

Ως πατέρας μια 5χρονης κόρης μοιράστηκε τις ανησυχίες του για την έξαρση της βίας των ανηλίκων την οποία χαρακτηρίζει «σοκαριστική», είναι «σοκαριστικό ότι συμβαίνει αυτό» λέει. «Ιδιαίτερα όταν βλέπεις ότι αυτές τις συμπεριφορές κάποιοι τις θεωρούν φυσιολογικές ή κάποιοι τις δικαιολογούν, από μόνο του καθιστά ένα πρόβλημα. Σκέφτομαι σε τι κόσμο έφερα το παιδί μου. Τι πάει να ζήσει τώρα; Έχεις πάντα  τα καλύτερα εφόδια που θα της προσφέρεις αλλά η ζωή είναι πιο σκληρή από ό,τι νομίζεις. Και υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου» καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σμαράγδα Καρύδη με νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό με τον Αθερίδη;

Ο χωρισμός της Σμαράγδας Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Το ζευγάρι ήταν μαζί 23 χρόνια και η είδηση του χωρισμού ήταν απρόσμενη για πολλούς.

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Βασίλη Τσιάρτα

Στο σφυρί βγαίνει για ακόμα μία φορά η βίλα του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Εθνικής και της ΑΕΚ Βασίλη Τσιάρτα στη θέση Νέα Φιλοθέη της Καλογρέζας, στο Μαρούσι.

Βραδινή έξοδος για τη Νέλλη Παππά – Δείτε τη «Φιφίκα» του «Ζήκου» στα 91 της

Η Νέλλη Παππά έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για...

Ο Πύργος Σαλιαρέλη βγαίνει ξανά στο σφυρί – Πώς εμπλέκεται ο πεθερός του Πάνου Μουζουράκη;

Ο εφιάλτης του πλειστηριασμού επέστρεψε για τον επιχειρηματία Αργύρη Σαλιαρέλη, καθώς...

Ελληνίδα παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση γάμου – Το ανακοίνωσε δείχνοντας το μονόπετρό της

Η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της με εκείνη να λέει το μεγάλο ναι με μεγάλη χαρά.δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της με εκείνη να λέει το μεγάλο ναι με μεγάλη χαρά.

Ζευγάρι ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί

Το ζευγάρι ηθοποιών ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση ποστάροντας φωτογραφία αγκαλιά να ακουμπάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σας θυμίζει κάποιον; Είναι ολόιδιος ο πατέρας του και πετυχημένος πρωταγωνιστής της χώρας μας

Πατέρας και γιος έκαναν βραδινή έξοδο και τους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός

Στο κρατητήριο γνωστός ηθοποιός – Χτύπησε οδηγό ταξί

Τη Δευτέρα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο πρωταγωνιστής κάλεσε ταξί μέσω εφαρμογής. Οταν όμως μπήκε στο ταξί, φέρεται ότι επιτέθηκε στον οδηγό και τον απείλησε, και εκείνος κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό