Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

«Αγκάθια» στη συνεργασία του Μουτσινά με την εταιρία παραγωγής του Κοκλώνη

Νίκος VS Nίκος

Χαμός στα παρασκήνια! Μπαρούτι μυρίζει η σχέση του Νίκου Μουτσινά και του Νίκου Κοκλώνη και η χημεία μεταξύ τους φαίνεται ότι δεν λέει να βελτιωθεί… Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη επιστροφή μπαίνει ο Νίκος Μουτσινάς ύστερα από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, ενώ στο παρασκήνιο φέρεται ότι υπάρχουν «αγκάθια» στη συνεργασία με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη την Barking Well Media.

Οπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες ανάμεσα στον δημοφιλή παρουσιαστή και τον παραγωγό, που αποδίδονται σε διαφορετική νοοτροπία αλλά και σε διαφορά ταχυτήτων ανάμεσα σε όσα ζητά ο Νίκος Μουτσινάς και σε όσα παραδίδει η εταιρία παραγωγής. Ανάμεσα στα θέματα που προκάλεσαν ένταση μεταξύ τους είναι η κατασκευή και η παράδοση του πλατό, το οποίο, παρά τις εκκλήσεις του Νίκου Μουτσινά, δεν έχει ολοκληρωθεί στον χρόνο που ζήτησε, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι. Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες αποφεύχθηκε στο παρά πέντε ρήξη με αφορμή την ημερομηνία καταβολής των μισθών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για καθυστέρηση στην καταβολή του μισθού Σεπτεμβρίου, κάτι που ωστόσο διευθετήθηκε ύστερα από καβγά, καθώς η εκπομπή δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα. Βέβαια οι δημοσιογράφοι τρέχουν για ρεπορτάζ και έχουν έξοδα κίνησης. Υστερα από όλα αυτά ο παρουσιαστής φέρεται ότι είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος. Ωστόσο παράπονα υπάρχουν και από την άλλη μεριά, αφού ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση από τον Μουτσινά για το πώς και πόσοι καλεσμένοι θα εμφανίζονται στην εκπομπή και όλη η διαδικασία κωλυσιεργεί.

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και στην εταιρία παραγωγής δεν είναι καλή. Η μία μεριά κατηγορεί την άλλη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο οριστικής ρήξης και η εκπομπή να μη βγει στον αέρα. Αυτό θα ήταν σοκ για τον Alpha, που έχει προγραμματίσει εδώ και καιρό διαφημιστικά πακέτα για το σόου του Μουτσινά.

Ηδη έχουν αρχίσει να διακινούνται πληροφορίες για διάφορες ρήτρες που εξετάζει η μία ή η άλλη πλευρά για το «σπάσιμο» του συμβολαίου. Οι ιθύνοντες του Alpha, που είναι ενήμεροι για το εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στον γνωστό παρουσιαστή και στον Νίκο Κοκλώνη, κάθονται, όπως λένε οι φήμες, σε αναμμένα κάρβουνα. Πάντως, σε περίπτωση που τα σπάσει ο Μουτσινάς με τον Κοκλώνη, δεν μπορεί η εκπομπή του πρώτου να βγει από το κανάλι, γιατί ο Alpha δεν διαθέτει μηχανισμό για τέτοιου είδους παραγωγές. Η πρεμιέρα της εκπομπής «Νίκος Μουτσινάς βραδιάτικα», αν γίνει βέβαια, προγραμματίζεται για την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα