Γιάννης Βούρος: «Πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου, ήταν όταν με είδε με στρατιωτικά ρούχα»

«Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός»

Ο Γιάννης Βούρος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

«Δεν υπήρχε καθόλου αυτό από τον μπαμπά μου. Εγώ έτσι είμαι σαν άνθρωπος, δοτικός, της αγκαλιάς, της προσφοράς. Εγώ πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου, ήταν όταν με είδε με στρατιωτικά ρούχα στο πρώτο επισκεπτήριο που είχα πάει στην αεροπορία. Πήγε πιο εκεί, έκανε κάτι τέτοια κι η μάνα μου μού είπε ότι συγκινήθηκε» αποκάλυψε ο Γιάννης Βούρος.

«Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός. Ένας τεχνοκράτης μεν, αλλά δοτικός να βοηθήσει τη γειτονιά, τον κήπο της διπλανής, να τρέξει. Ήταν αυτάρκης. Είχε πεθάνει η μάνα μου και του έλεγα να σου φέρουμε μία γυναίκα 2 ώρες να σε βοηθάει και μού έλεγε ότι με εξοργίζει και μόνο που το λες. Ήταν το πρέπει της αντρικής σχέσης» πρόσθεσε αμέσως μετά ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...