Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Βγαίνει από τη ΜΕΘ η 86χρονη Μαρινέλλα

Θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο του Νοσοκομείου «Υγεία»

Χαμόγελα για τη Μαρινέλλα, που βγαίνει οσονούπω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οπως έγινε γνωστό χθες, η 86χρονη τραγουδίστρια, έπειτα από πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ, πρόκειται –ίσως ακόμη και σήμερα– να μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο του Νοσοκομείου «Υγεία».

Ηταν 25 Σεπτεμβρίου όταν όλη η Ελλάδα «πάγωσε» βλέποντας τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού να καταρρέει στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγη ώρα μετά την έναρξη συναυλίας της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα των βορείων προαστίων, μπαίνοντας αμέσως στη ΜΕΘ. Φαίνεται πως κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ανακουφίζοντας τόσο τους δικούς της ανθρώπους όσο και τους θαυμαστές της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί της Μαρινέλλας θα την έχουν για μερικές ημέρες υπό στενή παρακολούθηση εκτός ΜΕΘ και μετά θα αποφασιστεί αν θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης ή στο σπίτι της.

Ωστόσο, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας χθες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έδειξε με τον τρόπο της πως το κέντρο αποκατάστασης μάλλον αποτελεί μονόδρομο σε περιπτώσεις σαν τη δική της. «Η Μαρινέλλα έδωσε και δίνει έναν μεγάλο αγώνα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ, αλλά πιστεύω πως θα βγει αυτές τις μέρες και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο, σε απλή κλίνη, όπως λέμε. Εκεί θα μείνει μερικές μέρες και μετά θα πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Αυτά είναι τα στάδια» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει κανένα νόημα να βγαίνουν κάθε μέρα ιατρικά ανακοινωθέντα. Αφήνουμε τους ασθενείς να παλεύει ο οργανισμός τους, να βελτιώνονται, να δείχνουν μια άλλη κλινική εικόνα, βελτιωμένη. Δεν χρειάζονται καθημερινές ενημερώσεις, καλά κάνει η ομάδα των γιατρών, κι από εκεί και πέρα θα αποφασίσει να τη βγάλει από τη μονάδα και να περάσει σε ένα κανονικό δωμάτιο, να την παρακολουθήσουν κάποιες μέρες και μετά να δοθούν οδηγίες για περαιτέρω εξετάσεις που πρέπει να κάνει και την αποκατάσταση που πρέπει να συνεχίσει» πρόσθεσε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα