Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει: «Αυτός θα ήταν ο λόγος που θα χώριζα με τον Διονύση Σχοινά»

«Πολλές φορές μας έχουν “χωρίσει” τα περιοδικά»

Η Καίτη Γαρμπή βρίσκεται στην Κύπρο και προκαλεί χαμό στο νυχτερινό κέντρο Notes Live όπου εμφανίζεται με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, αλλά και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά. Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη σχέση με τον σύζυγο της, Διονύση Σχοινά.

«Από την πρώτη στιγμή είδα στον Διονύση την καλοσύνη του, την καλή του την καρδιά, την γενναιοδωρία του και την ευγένεια του. Ο Διονύσης είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Το λέω αλήθεια, αν και ακούγεται υπερβολικό, αυτός με τον Δημήτρη είναι οι πιο ευγενικοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα. Και οι δυο. Αυτός ο άνδρας λοιπόν με έκανε να νιώθω βασίλισσα» ανέφερε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσε ένας άνδρας με τα εκατομμύρια του, να με κάνει να νιώθω έτσι. Εγώ αυτόν είδα, αυτόν ερωτεύτηκα, γι’ αυτόν χτύπησε η καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να παραβλέψω αυτό που ένιωθα απλά και μόνο γιατί έπρεπε να ζυγίσω αν ήταν γνωστός, αν ήταν άσημος ή διάσημος, αν είχε λεφτά ή δεν είχε. Αυτά για μένα δεν μετράνε. Ο Διονύσης έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κράτησε και με κρατάει τώρα 30 χρόνια. Είμαστε ισότιμοι σε αυτή τη σχέση. Από την μεριά μου, ναι, έχουμε κοιμηθεί αρκετές φορές τσακωμένοι. Κρατάω μούτρα αλλά χωριστά δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ. Γυρισμένη όμως πλάτη, σαν να κοιμάμαι μόνη μου. Κάνω σκηνές ζηλοτυπίας, όπως και εκείνος, αλλά όλα γίνονται κόσμια χωρίς φωνές και υστερίες γιατί ο ένας δεν δίνει δικαίωμα στον άλλον» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια.

«Πολλές φορές μας έχουν “χωρίσει” τα περιοδικά αλλά πλέον δεν το βλέπω, δεν το ακούω. Δεν είναι δυνατόν να χάσεις έναν άνθρωπο τόσο πολύτιμο από τη ζωή σου γιατί είδε μια γυναίκα ωραιότερη από σένα, μικρότερη από σένα και εκείνη την ώρα κάτι του έκανε κλικ» αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή.

«Κακά τα ψέματα, εμείς οι γυναίκες, όταν κάνουμε παιδί, πέφτουμε πολύ με τα μούτρα σε αυτό και έρχεται ο άνδρας σε δεύτερη μοίρα. Για εκείνον είναι πάντα η γυναίκα του προτεραιότητα αλλά για εμάς έρχεται πρώτο το παιδί, κακά τα ψέματα. Οπότε λοιπόν όταν δεν υπάρχει αυτό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα και περνάνε και 30 χρόνια, δεν μπορείς να τον στήσεις στον τοίχο για κάτι τέτοιο. Να χτυπήσω ξύλο, δεν θέλω να μου τύχει και μπορεί να έχει τύχει και να μην το ξέρω, αλλά έχεις κατανόηση γιατί σκέφτεσαι αν εσύ ήσουν σωστή» ανέφερε σε άλλο σημείο η γνωστή τραγουδίστρια.

«Αν ο Διονύσης μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη. Θα τον άφησα να φύγει γιατί ξέρω ότι, αν σου πει ο άντρας σου πως είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, το έχεις χάσει το παιχνίδι και απλά με το να προσπαθείς να τον κρατήσεις, γίνεσαι γελοία. Οπότε αυτός θα ήταν ο λόγος που θα χώριζα. Τίποτα άλλο» Κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...