Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

«Ο Στάθης Ψάλτης ήταν τεράστιος ηθοποιός, αλλά έκανε σαχλαμάρες»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Το Πρωινό γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον Στάθη Ψάλτη.

«Θυμάστε που κορόιδευαν τον Στάθη Ψάλτη; Ήταν ένας τεράστιος ηθοποιός, αλλά έκανε σαχλαμάρες κατά διαστήματα και το ήξερε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μητρούσης.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή: «Ο Σεφερλής είναι ένας πάρα πολύ καλός και άξιος ηθοποιός. Είναι από τους ηθοποιούς που παίζουν τα πάντα και θα μπορούσε με μια καθοδήγηση να παίξει στην Επίδαυρο».

«Ασφαλώς και θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι πάρα πολύ καλός ηθοποιός. Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχουμε παίξει μαζί, είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Μητρούσης.

«Ένας μπαμπάς θα πει τα καλύτερα για την κόρη του. Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, στην Επίδαυρο και σε παραστάσεις του μπαμπά και της μαμάς. Η Μαρίλια είναι πολύ καλή ηθοποιός, εάν δεν ήταν, θα με ενοχλούσε. Δεν ήταν καθόλου καλή η πίεση που άσκησαν τότε στο παιδί μου, ρωτώντας την για τον Αλέξη Γεωργούλη» κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα