Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο Δασκαλάκης που βγαίνει νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο επιστρέφει στις πίστες και στη δισκογραφία

Ορθιος στο στούντιο

Επιστροφή στη δισκογραφία (και στη ζωή!) από τον Γιώργο Δασκαλάκη. Ο Ροδίτης τραγουδιστής, ο οποίος έφτασε στο… χείλος του θανάτου, δίνοντας μεγάλες μάχες με τον καρκίνο και δημοσιεύοντας κατά καιρούς «σκληρές» φωτογραφίες του από το κρεβάτι του νοσοκομείου, φαίνεται πως βγαίνει σταδιακά από το… τούνελ, επιστρέφοντας στη δουλειά του που τόσο πολύ αγαπάει.

Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης μέσω του λογαριασμού του στο facebook, στις 22 Νοεμβρίου, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι με τη δισκογραφική σφραγίδα της Panik Records. «Καλημέρα, αγάπες μου, και χρόνια πολλά, παραμονή του Ταξιάρχη μας σήμερα! Εφτά χρόνια απουσίας μου από την τελευταία κυκλοφορία τραγουδιού μου. Εφτά πολύ δύσκολα χρόνια. Αλλά δεν το έβαλα κάτω ποτέ» γράφει ο Γιώργος Δασκαλάκης στο post που έκανε, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στα διαδικτυακά πλήθη. «Πολλοί περίμεναν να μου ευχηθούν ‘‘καλό ταξίδι, φίλε μου’’ και καλά… ‘‘αγαπημένε φίλε μου, δεν σε ξεχάσουμε ποτέ’’. Τώρα να μου ευχηθούν να είναι καλοτάξιδο το νέο μου τραγούδι» συνεχίζει ο καλλιτέχνης, κάνοντας γνωστή τη νέα του κυκλοφορία με τίτλο «Σε πληροφορώ», που έγραψαν για εκείνον ο συνθέτης Νίκος Τερζής και η στιχουργός Ναταλί.

«Κάνεις δεν θα μάθει κάτω από τι συνθήκες έγιναν οι ηχογραφήσεις και τα γυρίσματα του κλιπ» συνεχίζει στην ανάρτησή του ο βασανισμένος καλλιτέχνης, μοιράζοντας έπειτα και δημοσίως τις ευχαριστίες του σε δικούς του ανθρώπους και συνεργάτες. «Γιάννη μου και Μίκα, ο μπαμπάκας σας σχεδόν τα κατάφερε. Λίγο έμεινε. Σας το υποσχέθηκα. Νίκο Τερζή, ήσουνα στο πλευρό μου από την αρχή της μάχης μου με τη Ναταλί. Θανάση Γκαραβέλα, τι να πω για σένα. Μαέστρο μου Νίκο Σταυρόπουλε, είσαι υπόδειγμα. Μουσικάρες μου άξιοι, να σας έχει ο Θεός καλά. Γιώργο Αρσενάκο, σε ευχαριστώ που με δέχτηκες στην οικογένειά σου από την πρώτη στιγμή. Κουμπάρε Νάσο Γουμενίδη, συνέχισε να με βρίζεις, μου κάνει καλό. Ξέρεις εσύ…

Oι γιατροί

Και όλα αυτά χωρίς τους γιατρούς μου Εμμανουήλ Σπανού και Νίκο Κώστα και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ρόδου δυστυχώς δεν θα γίνονταν ποτέ πραγματικότητα. 22 Νοεμβρίου θα είμαστε και πάλι μαζί. Stay tuned! Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και η Παναγία μαζί μας! Αμήν!» καταλήγει στο συγκινητικό του post ο τραγουδιστής.

Για την ιστορία, ο Γιώργος Δασκαλάκης παλεύει με το «θηρίο», όπως αποκαλεί ο ίδιος τον καρκίνο, τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας πάντοτε στο πλευρό του ως «φύλακα άγγελο» τη σύντροφό του Μαρία Ντινόρη. Πολλές φορές ο ίδιος λύγισε, καθώς οι παρενέργειες από τις θεραπείες που ακολούθησε ήταν πολλές και δύσκολες. Παρ’ όλα αυτά δεν έχασε το κουράγιο του, ούτε την πίστη του στον Θεό, κάτι που εξέφραζε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις του στο facebook. Ο ίδιος, σχεδόν πριν από οκτώ μήνες, είχε ποστάρει και μια εικόνα του από το στούντιο, όπου ηχογράφησε το νέο του τραγούδι, παραδίδοντας ακόμη μία φορά μαθήματα ανθρώπινης θέλησης.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.





Μποζουκια Αθηνα