Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Τα έκφυλα μηνύματα του γυμνασιάρχη στη Σάμο σε ανήλικους μαθητές του

Απέχθεια και οργή προκαλούν τα αρρωστημένα μηνύματα που έστελνε...

Παιχνιδίσματα στη θάλασσα για Καράβα – Ψαρρού!

Στα Σύβοτα, με τον έρωτά τους να διαχέεται, παραθερίζουν...

Στη Μύκονο η hot εγγονή του «Mister Lamborghini»

Τα γαλανά νερά των νησιών μας επιλέγουν ζευγάρια celebrities...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Γιώργος Αμούτζας για Τάνια Μπρεάζου

Δηλώσεις όλο μέλι για το αμόρε

Ερωτας με την πρώτη ματιά ήταν αυτός ανάμεσα στον Γιώργο Αμούτζα και στην Τάνια Μπρεάζου, που τον τελευταίο καιρό ζουν κάτω από την ίδια στέγη και ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον. Ο ηθοποιός, που τον γνωρίσαμε καλύτερα τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Σασμός» του Alpha, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την αγαπημένη του.

«Στο “J2US” πήγα να κάνω κάτι για το οποίο δέχτηκα μια πολύ καλή πρόταση, για να περνάω καλά. Δεν περίμενα ότι θα γνωρίσω την Τάνια, δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί σε όλο αυτό και δεν περίμενα ότι θα είναι μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου» είπε, ενώ αποκάλυψε πως η γοητευτική τραγουδίστρια έχει… μεγάλη δόση τρέλας. «Η Τάνια είναι πιο τρελή από μένα! Δεν έχω ακούσει την Τάνια να λέει μια φορά “όχι” σε κάτι! Ειδικά τον πρώτο καιρό που είχαμε γνωριστεί ήμουν σίγουρος ότι έχω μέλλον με αυτή τη γυναίκα και θέλω αυτό το κορίτσι δίπλα μου» ανέφερε.

«Οποια τρελή πρόταση κι αν της κάνεις, δηλαδή, η απάντηση είναι “ναι”. Χαρακτηριστικά θα πω ότι το Πάσχα που μας πέρασε ήμασταν στο εξοχικό και την Παρασκευή τραγουδούσε η Τάνια στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Οπως καθόμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι, της λέω “πάμε, όπως είμαστε τώρα, με το αυτοκίνητο στη Γερμανία;”. Μου ζήτησε μισό λεπτό και πήγε μέσα, δεν ήξερα τι πήγε να κάνει και είχε ετοιμάσει, για να μου πει “έλα, πάμε”» ήταν τα λόγια του ερωτευμένου ηθοποιού!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...