Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ούτε «κιχ» η Χριστοπούλου για το διαζύγιο από την Ηλιάνα

Moυγκή

Moυγκή η κατά τα άλλα λαλίστατη Ελενα Χριστοπούλου μετά τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή της μιλώντας για τη ρήξη στη σχέση της με την πρώην μάνατζέρ της!

Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» αρκετά χρόνια συνεργαζόταν με τη γνωστή booker στην εταιρία της, με τις δυο γυναίκες να έχουν αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό, ο οποίος πλέον ανήκει στο παρελθόν. «Εκανα κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά, επειδή οδηγήθηκε στο κενό, αναγκάστηκα να λήξω τη συνεργασία με την Ελενα Χριστοπούλου» ήταν τα λόγια της.

Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον στο… δράμα είναι πως η κριτής του «My Style Rocks», που δεν έχει αφήσει κάμερα για κάμερα για δηλώσεις της στο συγκεκριμένο θέμα, τηρεί σιγήν ιχθύος. Λέτε να ισχύει στην περίπτωσή της αυτό που λέμε «ένοχη σιωπή»;

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.



Μποζουκια Αθηνα