Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

«Ferto» με τρέλα! Ξεπέρασε τις 2.100.000 προβολές στο YouTube

Στην κορυφή του YouTube και της ευρωπαϊκής συζήτησης για τη Eurovision 2026 βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Ελλάδα, χάρη στο τραγούδι «Ferto» του Akylas.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το...

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Η ενόχληση της Καινούργιου on air με συνεργάτη της: «Αν δεν σε...

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super...

Το κίνημα «save Μarigona» και ο follower Γεωργιάδης!

Εκκληση στον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη και follower της «βασίλισσας του ΣΕΦ» να βάλει το... χεράκι του ώστε να τελειώσει το δράμα της Κοσοβάρας σεξοβόμβας με την άδεια παραμονής της

Το να είναι ένας υπουργός θαυμαστής μιας σεξοβόμβας δεν είναι κακό (ειδικά όταν είναι μέχρι και υμνητής του αρχαίου κάλλους και του ωραίου φύλου), έστω κι αν δεν κρατά τον θαυμασμό κρυμμένο βαθιά στα εσώψυχά του, αλλά τον εκφράζει δημόσια, ακολουθώντας τη στο Instagram! Μπορεί με τον υπουργό Υγείας να έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές και σε πολλά ζητήματα, ασκώντας του δριμεία κριτική, αλλά στη συγκεκριμένη δημόσια επιλογή του να είναι ένας από τους χιλιάδες ακολούθους της «βασίλισσας του ΣΕΦ» θα μας βρει απολύτως σύμφωνους!

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, στην περίπτωση της (διάσημης πλέον) ιστορίας της Μαριγκόνα από το Κόσοβο, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα σε μια νύχτα, όταν η κάμερα την πέτυχε στις κερκίδες του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός – Βιλερμπάν στις 8 Δεκεμβρίου 2023, ακόμα και ένας (παντρεμένος) υπουργός δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να γίνει follower της! Αυτό όμως που ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε το κορμί, πατριώτη (Αδωνι), είναι ο υπουργός Υγείας να ευαισθητοποιηθεί και να βάλει το χεράκι του ώστε να μπει ένα τέλος στο δράμα της Μαριγκόνα!

Ενα δράμα που κρατά εδώ και έναν χρόνο, όταν στις 29 Δεκεμβρίου η «βασίλισσα του ΣΕΦ» συνελήφθη από την Ασφάλεια Λιβαδειάς σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, καθώς δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή της στην Ελλάδα. Οι Αρχές τότε αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας απέλασής της. Ωστόσο, λόγω της χρονοβόρας φύσης αυτών των υποθέσεων, εκδόθηκε εντολή οικειοθελούς αναχώρησής της από τη χώρα εντός ενός μήνα. Εκείνη όμως, αντί να εγκαταλείψει την Ελλάδα, επέλεξε να δώσει νομικό αγώνα για να ακυρώσει τη διαδικασία απέλασής της.

Δήλωσε στις Αρχές ότι ζει στη χώρα από το 2018, με την ίδια να εργάζεται περιστασιακά ως babysitter και σε υπηρεσίες catering, και συνάμα επικαλέστηκε το γεγονός ότι το Κόσοβο δεν διαθέτει προξενική Αρχή στην Ελλάδα, κάτι που καθιστά δύσκολη τη νομιμοποίηση της παραμονής της. Και εδώ θα μπορούσε να βάλει το χεράκι του ο υπουργός, να κάνει ένα ψυχικό που θα του το χρωστάμε όλοι μας! Ας σηκώσει το τηλέφωνο και ας μιλήσει με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκο Παναγιωτόπουλο να τον παρακαλέσει να ασχοληθεί προσωπικά με το δράμα της 24χρονης καλλονής, η οποία, σημειωτέον, δεν φαντάζεται, όπως έχει πει η ίδια, τη ζωή της μακριά από την Ελλάδα.

Ας μπει ένα τέλος στον δίκαιο δικαστικό της αγώνα για παραμονή της στη χώρα μας με δική σας πρωτοβουλία, κύριε Γεωργιάδη, και θα δείτε (πιστέψτε μας) πως θα σας αποθεώσει ο αντρικός πληθυσμός της πατρίδος μας για αυτή τη φιλάνθρωπη πρωτοβουλία σας! Γιατί, όπως πάει το πράγμα με το κίνημα συμπαράστασης στο δράμα της Μαριγκόνα που απλώνεται απ’ άκρη εις άκρη της χώρας, μην εκπλαγείτε αν συσταθεί ΜΚΟ με την ονομασία «Save Marigona»! Σε αυτόν τον τόπο άλλωστε, κύριε Γεωργιάδη, από ΜΚΟ να φάν’ κι οι… κότες! Τι, μόνο για την υποδοχή λαθρομεταναστών θα ενδιαφέρεται τούτη η κυβέρνηση; Ο ανθρωπισμός δεν πρέπει να μετουσιωθεί σε πράξεις και στην περίπτωση μιας μετανάστριας του έρωτα, όπως είναι η Μαριγκόνα, που για χάρη του συντρόφου της ήρθε στην Ελλάδα;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».