Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κώστα Κωστόπουλου μετά την αθώωσή του για την υπόθεση βιασμού

Comeback στα φλας για τον «Mr Σασμός»

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Κώστας Κωστόπουλος μετά την περιπέτειά του και τις καταγγελίες για βιασμό, για τις οποίες κρίθηκε ομόφωνα αθώος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Μέσα στο μυαλό σου» του Γιώργου Λάγιου, στο θέατρο «Αλίκη».

Μάλιστα, δεν απέφυγε τα φωτογραφικά φλας και πόζαρε με ανεβασμένη διάθεση μαζί με τη φίλη του Σάντρα Βουτσά και τον ηθοποιό Μάνο Πετούση, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον «Σασμό». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso», ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε με αρκετό κόσμο πριν και μετά την παράσταση, αφού άνθρωποι του θεάτρου, συνεργάτες αλλά και όσοι τον γνώριζαν μέσω της δουλειάς του θέλησαν να του σφίξουν το χέρι και να του εκφράσουν τη στήριξη αλλά και τη χαρά τους που άρχισε να κυκλοφορεί ξανά δημόσια. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Κωστόπουλος τους ανέφερε πως ετοιμάζει την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ημέρα που ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» ανακοίνωσε ότι παραιτείται, το 2022, έπειτα από την καταγγελία για βιασμό, αρνούμενος όσα του καταλογίζονταν, όλοι οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί τον στήριζαν μέχρι να τελειώσει η περιπέτειά του και από την πρώτη στιγμή πίστευαν στην αθωότητά του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα