Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Πρεμιέρες με ερωτικούς γρίφους και ζουζουνιές

Ζευγάρια στα φουαγιέ!

Αστραψαν τα φλας σε τρεις διαφορετικές πρεμιέρες, με πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο να κάνουν λαμπερές εμφανίσεις. Ζευγάρια που σπάνια κυκλοφορούν αλλά και καλλιτέχνες που έχουν πολύ καιρό να φωτογραφηθούν τράβηξαν τα φώτα αλλά και τα βλέμματα όλων. Πλήθος κόσμου παρευρέθη στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Μatilda», που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς, με αρκετά ζευγάρια να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μαριόλα – Τζώρτζογλου

Η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ιαν Στρατή, η Σοφία Μαριόλα με τον Στράτο Τζώρτζογλου, η Ιζαμπέλα Φούλοπ με τον Γιώργο Δερβίση, η Λέλα Πιατά με τον Δημήτρη Πιατά, η Εφη Μουρίκη με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη απόλαυσαν το πολυβραβευμένου μιούζικαλ, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου και πρωταγωνιστές τους Θανάση Τσαλταμπάση, Χάρη Ρώμα, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πανταζάρας – Τουμάση

Σπάνια εμφάνιση έκαναν ο Μίλτος Μακρίδης, η Πωλίνα και η Νατάσα Καλογρίδη. Από την πρεμιέρα απουσίαζε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που είναι ο νέος σύντροφος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, με την ίδια να μη θέλει να αναφερθεί καθόλου στη σχέση της. «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου ποτέ, ποσό μάλλον σ’ αυτήν την υπέροχη πρεμιέρα» ξεκαθάρισε στις κάμερες.

Η Παπαδημητρίου με έναν από τους δύο γιους της
Μουρίκη – Κυριακίδης
Συνατσάκη – Στρατης

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.






Μποζουκια Αθηνα