Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Με θανατηφόρο ντεκολτέ στο fashion show του Ερωτόκριτου η single (πλέον) Θεοδωροπούλου!

Ποιοι άλλοι celebrities περπάτησαν στην πασαρέλα του μόδιστρου

H sexy Ζέτα Θεοδωροπούλου σε εμφάνιση με «θανατηφόρο» ντεκολτέ, ο Γιώργος Μανίκας μετά του υιού του, Αγγελου, ο single (ξανά!) Κώστας Φραγκολιάς ντυμένος γαμπρός και ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα σε επανάληψη γάμου επί της πασαρέλας ήταν τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στο fashion show-υπερπαραγωγή του σχεδιαστή Prince Erotokritos. Ενός show που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, σηματοδοτώντας την έναρξη της Bridal Fashion Week.

Τζώρτζογλου και Μαριόλα

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, που μερικές μέρες νωρίτερα είχε δηλώσει στην «Espresso» σχετικά με το επικείμενο διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη πως μπορεί και μόνη να προχωρήσει στη ζωή, περπάτησε στην πασαρέλα ως guest star μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Μάλιστα, το ρούχο που συζητήθηκε περισσότερο στην επίδειξη ήταν ένα από αυτά που έδειξε εκείνη, συγκεκριμένα ένα σκουρόχρωμο κοστούμι με «καυτό» ντεκολτέ, καθώς η επιτυχημένη influencer και φιναλίστ του προηγούμενου «My Style Rocks» δεν φορούσε τίποτα μέσα από το σακάκι της.

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο Γιώργος Μανίκας, ο οποίος είδε πρόσφατα τον εαυτό του στο πρωτοσέλιδο της «Espresso» με αναφορά στη σχέση του με τη Μιράντα Πατέρα, μητέρα της Αλεξάνδρας Νίκα και πεθερά του Κωνσταντίνου Αργυρού, συμμετείχε επίσης ως guest στο show, βγαίνοντας στην πασαρέλα τόσο μόνος του όσο και με τον γιο του, Αγγελο, με τον οποίο αποτελούν δυνατό δίδυμο και στα social media.

Ο Γιώργος Μανίκας με τον γιο του

Γαμπρός στο catwalk ντύθηκε για τις ανάγκες του οίκου Prince Erotokritos και ο Κώστας Φραγκολιάς, που χώρισε πρόσφατα από την επί χρόνια σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη, με τους δικούς του ανθρώπους να χάνουν (για την ώρα) την ευκαιρία να τον δουν με γαμπριάτικο κοστούμι στην πραγματικότητα. Τέλος, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα έζησαν κάτι σαν γαμήλια επανάληψη, αφού περπάτησαν μαζί στην πασαρέλα του γνωστού σχεδιαστή, εκείνη με λιτή, πλην εντυπωσιακή, νυφική δημιουργία κι εκείνος με μπλε φράκο. Το ζευγάρι, μάλιστα, έκλεισε και το show, με τον ηθοποιό να σηκώνει στα χέρια τη γυναίκα του, όπως συνηθίζεται στους γάμους.

Κώστας Φραγκολιάς

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα