Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με δύο εορταστικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα! Στις 25 Δεκεμβρίου θα είναι στον Σταυρό του Νότου και την 1η Ιανουαρίου το κάλεσμά τους μεταφέρεται στο Block 33.
Οπως αναφέρεται με χιούμορ στο σχετικό σημείωμα της μπάντας, «ο ηθοποιός που έγινε performer, που έφτιαξε μια υπερμπάντα, που αγοράζει σουτιέν πριν από κάθε συναυλία, πηγαινοέρχεται ως πανηγυρτζής αστροναύτης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια καθώς και επιτυχίες και αποτυχίες της 10χρόνης πορείας των Polkar.
Θα παρουσιάσει και το νέο του ήχο. Θα τραγουδήσει λαϊκά μαζί με τον μπασίστα. Θα χορέψει με τον μοναδικό του αυτοδίδακτο τρόπο που άφησε άφωνους τους πιο ακριβοπληρωμένοyς χορογράφους της χώρας».