Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος οδηγεί την κόρη του στην Πετρούλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Ο πατήρ Νικόλαος απογοητεύεται βαθιά...

Η Ιωαννίδου κατάπιε (!) το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον Φρέντυ...

«Κατάπια το δαχτυλίδι των αρραβώνων μας με τον Φρέντυ...

Παρεάκι αλά… Σουηδία απόλαυσε live τη Βίσση

Ο Νίκος Καρβέλας διασκέδασε με τη σύντροφό του Ελενα...

Συγκλονίζει η Μελίνα Ασλανίδου: «Ήταν η δεύτερη εμπειρία θανάτου που είχα από...

Η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στην Έλενα Παπαβασιλείου....

H woke ατζέντα πολιόρκησε τα βραβεία για το «Μοντέλο της χρονιάς»!

Next trans model

Απόλυτο σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς σε όλο τον πλανήτη -πρότυπο που στο παρελθόν ενσάρκωσαν εντυπωσιακές γυναίκες όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Μπέλα Χαντίντ- ανακηρύχθηκε για το 2024 η τρανσέξουαλ Αλεξ Κονσάνι, κάνοντας τους απανταχού θιασώτες της woke κουλτούρας να πανηγυρίζουν.

Η Αλεξ Κονσάνι κατά τη διάρκεια επαγγελματικής φωτογράφισης.

Η 21χρονη Αμερικανίδα Κονσάνι που γεννήθηκε αγόρι, αλλά σε ηλικία τεσσάρων ετών άρχισε να φοράει κοριτσίστικα ρούχα και στα οκτώ άλλαξε το όνομα σε Αλεξ, προτού αρχίσει ορμονοθεραπεία για την αλλαγή φύλου στην εφηβεία, ανακηρύχθηκε «Μοντέλο της Χρονιάς» για το 2024, στην τελετή των British Fashion Awards που έγινε στο Λονδίνο.

Μικρή φωτό: Στο εξώφυλλο του περιοδικού «Vogue»

Η βιομηχανία της μόδας, ακολουθώντας τις επιταγές της woke κουλτούρας που δεν θέλει να βλέπει τους καλύτερους να παίρνουν τις σημαντικότερες διακρίσεις, αλλά προτιμά να ικανοποιεί ποσοστώσεις που επιβάλουν προσλήψεις και διακρίσεις μόνο και μόνο με βάση τον σεξουαλικό προσδιορισμό, έκανε την Κονσάνι την πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου της χρονιάς. «Είμαι η πρώτη τρανς γυναίκα που κερδίζει αυτό το βραβείο» αναφώνησε η Κονσάνι απευθυνόμενη προς το κοινό αμέσως μετά τη στέψη της.

Ετσι οι ειδήμονες της μόδας έβαλαν το τρανσέξουαλ μοντέλο δίπλα σε εμβληματικές κατόχους του τίτλου, μεταξύ των οποίων η Κέιτ Μος, η Ναόμι Κάμπελ, η Μπέλα Χαντίντ και η Κάρα Ντελεβίν. Οι ειδήμονες, που κόπτονται για να γίνονται διακρίσεις υπέρ μικρών κοινωνικών ομάδων αδιαφορώντας για την πλειονότητα, είχαν δώσει δείγμα γραφής λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Ηταν τον Οκτώβριο, όταν η Κονσάνι και η Βραζιλιάνα Βαλεντίνα Σαμπάιο έγιναν τα πρώτα τρανσέξουαλ μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα για την επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαίρη Βιδάλη: Η τελευταία φωτογραφία αγκαλιά με το γιο της και τα λόγια αγάπης

Λίγους μήνες πριν βυθιστεί στο πένθος η Μαίρη Βιδάλη...

Ο φακός τσάκωσε Γεωργούλη και Σολωμού στο Κολωνάκι

Βόλτα για shopping στο Κολωνάκι έκανε η Μαρία Σολωμού...

Όσα δήλωνε η Μαίρη Βιδάλη για τον γιο της πριν τον χαμό του

Δύσκολες ώρες ζει η Μαίρη Βιδάλη από το βράδυ...

«Εκλεισε» το Κολωνάκι για την οικογένεια Μητσοτάκη

Είναι γνωστό ότι η οικογένεια Μητσοτάκη αγαπάει το Κολωνάκι...

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Βιδάλη: Πέθανε ο γιος της ηθοποιού

Βαρύ πένθος για τη γνωστή ηθοποιό καθώς όπως γνωστοποίησε...

Και τι θα τρώμε τώρα;

Με το... αριστερό μπήκε ο νέος χρόνος για τον...