Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Συγκλονιστικός Σαμπάνης «ντύνει» μουσικά την παράσταση «Μαμά Μου!»

Ο Γιώργος Σαμπάνης  ερμηνεύει το «Μαμά Μου!», το συγκλονιστικό τραγούδι της ομότιτλης θεατρικής παράστασης που παρουσιάζεται στο θέατρο Μουσούρη, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγεώργου, με πρωταγωνίστριες τις Σοφία Βογιατζάκη και Νίκη Λάμη.

Το κομμάτι, που κυκλοφορεί στις streaming υπηρεσίες από την Panik Records, μιλάει για την άρρηκτη σχέση μεταξύ μητέρας και παιδιού – μια επίκληση στην επίκτητη και παντοτινή αγάπη της μητέρας, που μας «πλημμυρίζει» μέσα από τα απλά και καθημερινά και μας συνταράσσει όταν την απωλέσουμε.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια. Το ισπανικό θεατρικό έργο της Μάρτα Μπαρσελό με τον ελληνικό τίτλο «Μαμά Μου!», σε καλλιτεχνική διεύθυνση του Κώστα Σπυρόπουλου και παραγωγή της Panik Theater, παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα